LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Erasmus+

Španjolsko sveučilište traži studente za stručnu praksu u podučavanju stranih jezika

Prijave na natječaj za Erasmus+ stručnu praksu u Španjolskoj otvorene su za studente splitskog sveučilišta do 15. studenog 2020. godine.

Prijave na natječaj za Erasmus+ stručnu praksu u Španjolskoj otvorene su za studente splitskog sveučilišta do 15. studenog 2020. godine.

Sveučilište u Cadizu u Španjolskoj do 15. studenog prima prijave na natječaj za Erasmus+ stručnu praksu za pozicije: English, French or German language teacher assistant.  

Studenti koji se žele prijaviti trebali bi biti izvorni govornici spomenutih jezika ili na razini znanja C1 ili C2 prema CEFRL-u. Onima kojima bi praksa bila odobrena dobili bi iznos do 750 eura za pokrivanje troškova prakse te bi morali u konverzacijske vježbe uključiti i sociokulturološke aspekte jezika kako bi upoznali polaznike s jezikom. Studenti bi prvo prošli edukaciju te bi tjedno morali održavati predavanja i pohađati koordinacijske sastanke s osobljem. 

Početak obavljanja prakse bio bi u veljači 2021, a završetak u lipnju 2021. godine, 25 sati tjedno. Smještaj nije osiguran, ali vam Sveučilište može pomoći u njegovu pronalasku. Bitno je imati na umu da se mogu prijaviti samo studenti splitskog sveučilišta s obzirom na to da je ono jedino uključeno u SEA-EU savez. Više informacija možete pronaći na poveznici.
FOTO: PIXABAY