LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Hrvatsko katoličko sveučilište

Studentima sociologije i komunikologije HKS-a omogućeno studiranje na najpopularnijem njemačkom Sveučilištu

Katoličko sveučilište Eichstätt-Ingolstadt treću je godinu zaredom proglašeno najpopularnijim sveučilištem za studiranje.

Katoličko sveučilište Eichstätt-Ingolstadt treću je godinu zaredom proglašeno najpopularnijim sveučilištem za studiranje.

Hrvatsko katoličko sveučilište proširilo je postojeći međuinstitucijski sporazum s Katoličkim sveučilištem Eichstätt-Ingolstadt. Ovaj sporazum sada ne samo da omogućava studentima povijesti da studiraju na jednom od najpopularnijih sveučilišta u Njemačkoj, već otvara vrata i studentima sociologije i komunikologije.

Prema online portalu Studycheck, Katoličko sveučilište Eichstätt-Ingolstadt treću je godinu zaredom proglašeno najpopularnijim sveučilištem za studiranje. Kao jedino katoličko sveučilište u Njemačkoj, nudi bogatu akademsku ponudu sa svojih osam fakulteta i 40 različitih studijskih programa te broji oko 5.000 studenata.

Mladi DiscoverEU putnici oduševljeni Splitom, okupljeno dvadesetak mladih iz cijele Europe



Proširenje ovog sporazuma predstavlja izvrsnu priliku za studente Hrvatskog katoličkog sveučilišta da sudjeluju u programu studentske razmjene. Program Erasmus+ omogućava studentima da obogate svoje akademsko iskustvo i steknu dragocjeno iskustvo studiranja u inozemstvu. Studiranje na Katoličkom sveučilištu Eichstätt-Ingolstadt omogućit će studentima da se usavršavaju u međunarodnom okruženju, upoznaju različite kulture i steknu globalnu perspektivu na svoja područja studija.

Fakultet političkih znanosti ranije zatvara natječaj za Erasmus+ stručnu praksu



Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studiranja otvoren je do 15. lipnja 2024. godine. Studiranje na Katoličkom sveučilištu Eichstätt-Ingolstadt moguće je od ljetnog semestra sljedeće akademske godine (2024./2025.). Svi zainteresirani studenti mogu pronaći spotrebne informacije na sljedećoj poveznici.

Prijavite se za Erasmus+ dugoročnu mobilnost, uz trajanje studijskog boravka od 2 do 12 mjeseci


 
IZVOR: HRVATSKO KATOLIČKO SVEUČILIŠTE
FOTO: PEXELS