LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Hrvatsko katoličko sveučilište

Studentima sociologije i komunikologije HKS-a omogućeno studiranje na najpopularnijem njemačkom Sveučilištu

Katoličko sveučilište Eichstätt-Ingolstadt treću je godinu zaredom proglašeno najpopularnijim sveučilištem za studiranje.

Katoličko sveučilište Eichstätt-Ingolstadt treću je godinu zaredom proglašeno najpopularnijim sveučilištem za studiranje.

Hrvatsko katoličko sveučilište proširilo je postojeći međuinstitucijski sporazum s Katoličkim sveučilištem Eichstätt-Ingolstadt. Ovaj sporazum sada ne samo da omogućava studentima povijesti da studiraju na jednom od najpopularnijih sveučilišta u Njemačkoj, već otvara vrata i studentima sociologije i komunikologije.

Prema online portalu Studycheck, Katoličko sveučilište Eichstätt-Ingolstadt treću je godinu zaredom proglašeno najpopularnijim sveučilištem za studiranje. Kao jedino katoličko sveučilište u Njemačkoj, nudi bogatu akademsku ponudu sa svojih osam fakulteta i 40 različitih studijskih programa te broji oko 5.000 studenata.

Započele prijave za upis na diplomske studije na HKS-u



Proširenje ovog sporazuma predstavlja izvrsnu priliku za studente Hrvatskog katoličkog sveučilišta da sudjeluju u programu studentske razmjene. Program Erasmus+ omogućava studentima da obogate svoje akademsko iskustvo i steknu dragocjeno iskustvo studiranja u inozemstvu. Studiranje na Katoličkom sveučilištu Eichstätt-Ingolstadt omogućit će studentima da se usavršavaju u međunarodnom okruženju, upoznaju različite kulture i steknu globalnu perspektivu na svoja područja studija.

Na „International Staff Week” u Zagrebu došli su edukatori iz čak 15 zemalja



Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studiranja otvoren je do 15. lipnja 2024. godine. Studiranje na Katoličkom sveučilištu Eichstätt-Ingolstadt moguće je od ljetnog semestra sljedeće akademske godine (2024./2025.). Svi zainteresirani studenti mogu pronaći spotrebne informacije na sljedećoj poveznici.

Prilika za studente: studijski boravak u Češkoj uz pokrivene troškove


 
IZVOR: HRVATSKO KATOLIČKO SVEUČILIŠTE
FOTO: PEXELS