LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentsko natjecanje

Službeno su otvorene prijave za STEM Games 2024!

Studente na najvećem studentskom STEM natjecanju u regiji osim zabavnih aktivnosti očekuju natjecanja u sportu, znanju i eSportu.

Studente na najvećem studentskom STEM natjecanju u regiji osim zabavnih aktivnosti očekuju natjecanja u sportu, znanju i eSportu.

Već svima poznato studentsko natjecanje STEM games, ove se godine održava u Umagu od 12. do 17. svibnja. STEM games poznate su po tituli najvećeg studentskog STEM natjecanja u regiji – natjecatelje očekuju izazovi u sportu, znanju i eSportu, ali i niz zabavnih i edukativnih aktivnosti.
 


VEZANO: Unisport organizira studentska natjecanja u čak šest disciplina, uključujući biljar!



Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli poziva studente i studentice da se odazovu na poziv i prijave za STEM games do 23. veljače 2024. godine. Kandidati će biti obaviješteni o rezultatima nakon selekcije – do sredine trećeg mjeseca, stoji u objavi UNIPU STEM games-a.
 

Prijaviti se mogu i oni koji su završili studij prethodne godine, ali samo u ovim kategorijama


Prijaviti se mogu studenti svih sastavnica Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, ali prednost će imati oni studenti koji su aktivni u nekoj od kategorija. Nadalje, u kategorijama sport i eSport mogu se prijaviti i studenti koji su završili studij u prethodnoj akademskoj godini.

Igranje igrica, FOTO: Canva, Ilustracija
 
Važno je naglasiti da se jedna osoba može prijaviti za više sportova, ali može sudjelovati samo u jednom. Osim toga, student se ne može istovremeno natjecati u više različitih kategorija već će se morati opredijeliti samo za jednu.
 

Troškovi sudjelovanja


Također, odabrani sudionici će snositi dio troškova sudjelovanja, odnosno 75 eura za one koji će putovati organiziranim prijevozom, a 60 eura za one s vlastitim prijevozom.

Više informacija pronađite na poveznici, slanjem upita na e-mail: nhorvat1@student.unipu.hr ili kontaktiranjem službene Instagram stranice.
FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA