LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Rimac Group Formula Student Alpe Adria

Službeno otvoren Rimac Group Formula Student Alpe Adria, mlade inženjere posjetio i Mate Rimac

Rimac Grupa je za timove održala i četvrtfinale inženjerskog pub kviza u kojem je 30 timova imalo priliku pokazati svoje znanje.

Rimac Grupa je za timove održala i četvrtfinale inženjerskog pub kviza u kojem je 30 timova imalo priliku pokazati svoje znanje.

Nakon što su se timovi u utorak registrirali na Rimac Group Formula Student Alpe Adria, smjestili su se u kampu neposredno pored staze.

U 19 sati je počelo i službeno otvorenje natjecanja na kojem su, osim organizatora, timove iz 18 država pozdravili i predstavnici Rimac Grupe, AVL-a Hrvatska, izaslanik Varaždinske županije i gradonačelnik Novog Marofa.

U srijedu je događaj bio otvoren i za posjetitelje, a timovi su prolazili kroz razne tehničke preglede koji su preduvjet natjecanja u dinamičkim disciplinama. Rimac Grupa je za timove održala i četvrtfinale inženjerskog pub kviza u kojem je 30 timova imalo priliku pokazati svoje znanje.

Timovi koji su prošli dalje će se u idućim danima nastaviti dokazivati u raznim zadacima, a najbolji će osvojiti i vrijedne nagrade. Vrhunac večeri bio je posjet Mate Rimca koji je stigao u Bugatti Chironu.

Mate je s organizatorima prošao po pitovima svih timova i poslušao dojmove natjecatelja, nakon čega je Bugatti Chiron izašao i na samu stazu na kojoj će se idućih dana natjecati studentske formule.

U posljednjem krugu se Bugattiju na stazi pridružila i Rimac Nevera koju će posjetitelji imati priliku vidjeti u narednim danima natjecanja. 
FOTO: PRESS