LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Znanstveno-stručna konferencija

SKEI 2018: Stjecanje iskustva izlaganja radova za sve studente

Studentima svih razina studija omogućava se da prezentira svoj znanstveni rad široj publici te da se poveže s profesorima i studentima na međunarodnoj razini. Prijave traju do 18. svibnja.

Studentima svih razina studija omogućava se da prezentira svoj znanstveni rad široj publici te da se poveže s profesorima i studentima na međunarodnoj razini. Prijave traju do 18. svibnja.

Treća međunarodna znanstveno-stručna konferencija SKEI 2018. u organizaciji vukovarskog Veleučilišta Lavoslav Ružička, Sveučilišta Vitez iz Travnika te Visoke škole modernog biznisa iz Beograda održat će se u Vukovaru 25. svibnja. Njen je cilj poboljšati međunarodnu suradnju u obrazovanju i pružiti studentima svih nivoa studija jedinstvenu priliku za stjecanje iskustva u nastupnim izlaganjima svoga stručnog i znanstveno-istraživačkog rada, kao i omogućiti da njihov rad bude izložen i prezentiran široj publici.

Radovi koji se šalju moraju biti inovativni, izvorni i edukativni, a u svakom pojedinom radu mora biti obrađeno jedno od odabranih tematskih područja koja su dostupna na stranici Veleučilišta. Pristigle će radove vrednovati odbor konferencije i recenzenti za određena znanstvena područja, uz prethodno vrednovanje studijskog mentora. Prvi autori rada i izlagači mogu biti studenti osnovnih, diplomskih i doktorskih studija, a drugi i treći koautor mogu biti mentori radova, ujedno asistenti i nastavnici iz područja svoje struke. Na taj način konferencija omogućava jedinstveni prijenos znanja na sve sudionike, ali i međusobno povezivanje studenata i profesora iz različitih država.

Prijave se vrše upisom u obrazac i uplatom kotizacije te se dostavljaju na mail adresu skei2018@vevu.hr uz sam tekst dovršenog rada, a moguće ih je dostaviti do 18. svibnja. Primljeni će radovi biti objavljeni u Zborniku radova konferencije.

FOTO: PIXABAY