LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci

SKC Rijeka traži studente za razvoj kulturnih programa i druge aktivnosti

Posebno se traže kreativni, poduzetni i odgovorni studenti s interesom za kulturne sadržaje.

Posebno se traže kreativni, poduzetni i odgovorni studenti s interesom za kulturne sadržaje.

Studentski kulturni centar (SKC) Sveučilišta u Rijeci objavio je natječaj za nove članove tima. Centar traži studentice i studente koji će svojim idejama i energijom pridonijeti daljnjem razvoju kulturnih programa, društvenih mreža, odnosa s javnošću te drugih aktivnosti koje SKC organizira.

Natječaj je otvoren za dva tima: Galeriju SKC, gdje su dostupna voditeljska i asistentska mjesta te za Content Creatore, odnosno kreiranje sadržaja za društvene i mrežne stranice SKC-a i galerije.

Poziv za prijave učenika i studenata da predstave svoje kreativne projekte



Posebno se traže kreativni, poduzetni i odgovorni studenti s interesom za kulturne sadržaje. Prednost imaju oni s prethodnim iskustvom u sličnim poslovima te studenti čiji studiji imaju poveznicu s kulturnim radom. Tehnička znanja i vještine rješavanja problema također će biti značajna pri odabiru kandidata.

Talenti riječkih studenata na djelu, njihova izložba „Mirluh atmosfere” osvojila prvo mjesto



Natječaj je otvoren za redovne studente Sveučilišta u Rijeci, a prijave se podnose preko online obrasca, korištenjem valjanog elektroničkog identiteta sveučilišta (AAI@EduHr). Rok za prijavu je 6. listopada 2024. godine, a zainteresirani se mogu javiti e-mailom, na adresu skc@uniri.hr za dodatne informacije i pojašnjenja.
IZVOR: STUDENTSKI KULTURNI CENTAR RIJEKA
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA