LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Karijerne i akademske mogućnosti

Sisački mini Dan karijera integrira studente stručnih studija u akademsku zajednicu

Sisački mini Dan karijera nastao je kao jedan od oblika osnaživanja podrške Fakulteta organizacije i informatike, odnosno Centra za podršku studentima i razvoj karijera. Udruga studenata A3BOOT suorganizator je događaja.

Sisački mini Dan karijera nastao je kao jedan od oblika osnaživanja podrške Fakulteta organizacije i informatike, odnosno Centra za podršku studentima i razvoj karijera. Udruga studenata A3BOOT suorganizator je događaja.

Centar za podršku studentima i razvoj karijera Fakulteta organizacije i informatike (CPSRK FOI) suorganizator je mini Dana karijera u Sisku. Događaj je namijenjen ponajprije studentima stručnog studija PITUP te maturantima sisačkih srednjih škola, a održat će se 22. listopada 2016. godine u prostoru mladih SKWHAT.

Program donosi dva karijerna bloka Career Talks i Career Cafe u kojima će predavači pričati o vlastitom karijernom iskustvu, a paralelno će se izvoditi i tehnološko izlaganje Tech Showcase. Nakon dana prožetog događajima, svi su sudionici pozvani na after druženje, a otvaranje cijelog programa počinje u 11:00.

Sisački mini Dan karijera nastao je kao jedan od oblika osnaživanja podrške Fakulteta organizacije i informatike, odnosno Centra za podršku studentima i razvoj karijera  Usmjeren je prema intenzivnijoj integraciji studenata stručnih studija u akademsku zajednicu i osvještavanju o karijernim te akademskim mogućnostima.

Obuhvatnija podrška studentima stručnog studija PITUP dogovorena je tijekom Smotre fakulteta u Sisku na kojoj je sudjelovao FOI i predstavio svoje akademske programe u ožujku ove godine Osim toga, sisački su studenti odlučili otvoriti vlastitu udrugu mladih nazvanu A3BOOT čiji je cilj promocija poduzetništva i informatičkih tehnologija među mladima svih uzrasta. Ona je ujedno suorganizator ovog događaja.

Ovu je inicijativu CPSRK FOI podržao osmišljavanjem programa, dovođenjem predavača i savjetovanjem pri organizacijskim i logističkim poslovima. Studenti PITUP-a Sisak koji su se angažirali oko projekta su: Vedran Kozić, Dario Ljubojević, Mihael Nikolić, Milica Vujasin, Matej Gregec, Ivan Kovačević i Branimir Đermanović, a podršku su im pružili i dodatni SKWHAT članice i članovi.

Predavači, ujedno FOI alumniji i studenti te jedan alumni s FER-a, dolaze redom iz sljedećih partnera CPSRK FOI-ja: Goran Kovačević, Infinum; Boris Ostojić, Infobip; Jelena Miličić i Igor Mirković, Sedam IT; Ivan Todorović, ITMedia; Matija Besednik, HomeControl AS; Davor Marjanović, IoT akvaponika; Luka Kovačević, Bulb; Matija Matija, Tourgent; Anita Laktašić i Igor Fajdetić, CROZ te Zoran Antolović, MyBeeLine.

FOTO: FOI