LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sedmodnevni studentski spektakl u srcu Zagreba

SCool Fest u novom izdanju

Krajem svibnja u zagrebačkim će se studentskim domovima "Ante Starčević" i "Stjepan Radić" te Studentskom centru održavati razne sportske, edukativne i zabavne manifestacije uz brojne popularne glazbene goste. Ulaz je slobodan, ali svoje ulaznice, zbog velikog interesa, ipak morate rezervirati.

Krajem svibnja u zagrebačkim će se studentskim domovima "Ante Starčević" i "Stjepan Radić" te Studentskom centru održavati razne sportske, edukativne i zabavne manifestacije uz brojne popularne glazbene goste. Ulaz je slobodan, ali svoje ulaznice, zbog velikog interesa, ipak morate rezervirati.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i Studentski Centar u suradnji s RNB Confusionom i portalom Studentski.hr najavljuju studentski događaj godine koji će se održati na trima lokacijama u centru Zagreba, od 21. do 28. svibnja 2016. godine ScoolFest u novom će vam izdanju, besplatnom za sve posjetitelje, pružiti sportski, edukativni i zabavni program kakav Zagreb nije doživio još od Univerzijade.

Događanje koje ne smije propustiti nijedan zagrebački student počinje jednim od najstarijih studentskih tuluma – Šarijadom koja odavno nije samo domski tulum. Od 22. do 25. svibnja u Studentskom će se domu Cvjetno naselje održavati konferencije, paneli i edukativne radionice na kojima možete naučiti više o poduzetništvu i zapošljavanju mladih, sustavu visokog obrazovanja i kvaliteti studiranja u RH te hrvatskom studentskom standardu u usporedbi s onim europskim. Očekuju nas brojni ugledni gosti iz svijeta poduzetništva i obrazovanja.

U sportskom dijelu Festa, 26. i 27. svibnja će se, u suradnji s Hrvatskim akademskim sportskim savezom, u Studentskom domu Stjepan Radić održati Studentski dan sporta. Svatko se može pronaći u jednoj od brojnih sportskih disciplina koje nas očekuju; futsal, nogomet 3 na 3, ulična košarka, odbojka, trčanje i mnoge druge. Osim dobre zabave i odličnih protivnika, očekuju vas i vrijedne pojedinačne i timske nagrade naših sponzora, a najavljen je i dolazak nekih poznatih hrvatskih sportaša. Za one koji nisu baš sportski tipovi, održat će se brojna zabavna natjecanja, poput skakanja u vreći i beer ponga.

Zabave i tuluma neće nedostajati, pa će se tako u dvorištu Studentskog centra u Savskoj 25., 26. i 27. svibnja održati veliki open air koncerti te after partyji na tri floora unutar SC-a. Na jednom od koncerata, u srijedu, 25. svibnja (op.a. četvrtak je neradni dan) nastupaju legendarni izvođači Neno Belan i Edo Maajka s početkom u 20 sati, dok će u petak, 27. svibnja u dvorištu SC-a nastupiti Ljetno Kino, Kuzma & Shaka Zulu te nekoliko gostiju iznenađenja. Finale glazbenog dijela festivala bit će u klubu VIP na trgu Bana Josipa Jelačića u subotu, 28. svibnja.

Više detalja i cijeli program uskoro će biti dostupni na službenoj stranici i na Facebook stranici.

Ulaz je na sva događanja besplatan, ali ograničen, pa ćete stoga ulaznice za zabavni program morati rezervirati putem Entrio.hr sustava na službenoj stranici SCool Festa.