LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Hrvatska studentska asocijacija

Sedmo izdanje studentske konferencije Business u sportu donosi zanimljive predavače

Hrvatska studentska asocijacija poziva sve zainteresirane da se pridruže ovogodišnjem izdanju BUS-a.

Hrvatska studentska asocijacija poziva sve zainteresirane da se pridruže ovogodišnjem izdanju BUS-a.

Poznata konferencija u organizaciji studentske udruge HSA vraća se ovu subotu, 6. svibnja u Wespa Business i Loungeu u Radničkoj ulici. 

Konferenciju već sedam godina organiziraju studenti te donose novu stranu sporta - onu ekonomsku. Okuplja neke od najuspješnijih ljudi iz sporta te raznih stručnjaka iz svijeta ekonomije. Ove godine, HSA je pripremio zanimljive predavače i panele. 
 

Filip Škrlec, poznati sportski novinar, preuzet će ulogu voditelja konferencije i moderirati panele.

Najavljen je odbojkaš i osnivač Upgrade sports agencyja, Fran Peterlin koji će imati predavanje na temu sportskog marketinga te će objasniti kako pomoći sportašima da izgrade svoju osobnu marku i postanu prepoznatljivi izvan sportskih terena Jedno od najzanimljivijih predavanja zasigurno će biti ono od Ivana Bote, člana nadzornog odbora Viteškog alkarskog društva Sinj koji će govoriti o spajanju sporta i kulture i organizaciji Sinjske alke, tradicionalne viteške igre koja je pod UNESCO-vom zaštitom. O svom prelasku iz automobilskih utrka u poduzentičke vode , pričat će višestruki prvak Hrvatske u rallyju, TV voditelj, manager tvrtje Mitas te osnivač aplikacije za prodaju automobila Chiriboo, Juraj Šebelj, a bivši tenisaš Dino Marcan otkrit će kako se dijeli zarada u tenisu i razlikuje li se puno od zarada u drugim sportovima.

Kako bi dinamika konferencije bila što zanimljivija, organizatori su odlučili dio tema predstaviti kroz panel rasprave. Na jednoj od njih, članovi KHL Sisak razgovarat će o svom iskustvu u hokeju na ledu te o izazovima i prilikama koje donosi vođenje sportskog kluba. Hrvatski rukometni savez će se na svom panelu osvrnuti na sve što prati organizaciju i provedbu velikih rukometnih događaja, kao što su svjetsko i europsko rukometno prvenstvo.

Alen Babić, Stjepan Ursa i Renato Ostojić kroz priču će sudionicima pružiti bolji uvid u svijet boksa, bodybuildinga i poslovanja koje povezuje jedno s drugim.

Organizacija BUSa je bila iznimno vrijedno iskustvo koje ću cijeniti i nositi sa sobom kroz cijeli svoj poslovni ali i privatni život. Naučila sam više nego što sam ikad mislila da ću naučiti zajedno sa svojim timom i nadam se da će naši gosti iskreno uživati u svemu što smo im pripremili. Posjetitelji će moći zaista puno naučiti od ovogodišnjih panelista i predavača, rekla je voditeljica projekta i studentica Iva Pećnik.


Sudjelovanje na konferenciji je potpuno besplatno, ali potrebno je preuzeti kartu. Sve potrebne informacije možete pronaći na Facebook stranici konferencije.

 
FOTO: FACEBOOK/BUS KONFERENCIJA - BUSINESS U SPORTU