LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

SCZG i službeno objavio cijenu ljetnog i produženog smještaja

Ljetni smještaj mogu koristiti sve osobe u statusu studenta.

Ljetni smještaj mogu koristiti sve osobe u statusu studenta.

Studentski centar u Zagrebu i službeno je objavio cijenu smještaja. Podsjetimo, nakon što je nova cijena trebala iznositi 1300 kuna, studenti su se pobunili i na kraju je dogovoreno da će cijena ostati kao i prije, 900 kuna. Cijena produljenog smještaja po novome je trebala iznositi 30 kuna/noć, no sada iznosi 20 kuna. 

Ljetni smještaj u SD Stjepan Radić od 16. srpnja do 31. kolovoza 2022. godine mogu koristiti svi studenti. Potrebno se prijaviti u upravi studentskog doma u kojem su smješteni do 15. srpnja 2022. godine.

Studenti koji trenutno nisu u studentskom domu, a žele koristiti ljetni smještaj, mogu se prijaviti u Poslovnici za smještaj (Savska cesta 25, u radnom vremenu sa strankama: pon. - pet., od 8 do 15h) do 1. srpnja 2022. godine. Prijave se primaju i putem e-mail adrese: poslovnica@sczg.hr. Potrebno je poslati: ime, prezime, datum rođenja, OIB i kontakt broj mob.

Cijena ljetnog smještaja iznosi 900,00 kuna (PDV je uključen u cijenu) i plaća se u studentskom domu Stjepan Radić. Studenti koji imaju studijske obaveze na fakultetu iza 15. srpnja 2022., uz predočenje potvrde sa fakulteta, mogu koristiti pravo na produženi smještaj. Cijena navedenog smještaja iznosi 20,00 kuna / noć (PDV je uključen u cijenu).

Potvrdu za ostvarivanje prava na produženi smještaj potrebno je dostaviti u Poslovnicu za smještaj (Savska cesta 25, u radnom vremenu sa strankama: pon. - pet., od 8 do 15h). Na istoj treba biti jasno naznačeno do kada student ima studijske obaveze.
FOTO: STUDENTSKI.HR