LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

SC Zagreb naveo što učiniti u slučaju da se želite vratiti u studentski dom

Za sve koji žele doći po osobne stvari ili se vratiti u svoj studentski dom, izuzev doma „Cvjetno naselje”, SC je pripremio upute.

Za sve koji žele doći po osobne stvari ili se vratiti u svoj studentski dom, izuzev doma „Cvjetno naselje”, SC je pripremio upute.

Studentski centar Zagreb objasnio je što trebaju učiniti studenti koji trenutno nisu fizički prisutni u studentskom domu, ali se ondje žele vratiti. Upute vrijede i za stanare koji žele doći samo kako bi preuzeli osobne stvari.  

U zagrebački student servis od danas se možete učlaniti – online!


Prvo je, naime, potrebno najaviti dolazak upravi studentskog doma. Prilikom dolaska potrebno je predočiti valjanu e-propusnicu.

Otvara se novi studentski dom u Bjelovaru, studentima na raspolaganju i menza


Nadalje, obavezno moraju dokazati da nisu pod mjerama samoizolacije i da ne pokazuju znakove respiratorne infekcije (povišena temperatura, suhi kašalj, kratak dah). Za to im je potrebno uvjerenje koje izdaje nadležna epidemiološka služba ili liječnik opće prakse. Nije dozvoljeno korištenje studentskog doma za samoizolaciju!

Donosimo pregled cijena smještaja za studente u najvećim hrvatskim gradovima


SC je također istaknuo da povratak u Studentski dom Cvjetno naselje nije dozvoljen – moguće je samo doći po osobne stvari. 

FOTO: STUDENTSKI.HR