LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
WATmarathon

Saznajte sve što vas zanima o „Work and Travel USA” programu na promociji događaja u četiri hrvatska grada

Tijekom WATmarathona, sudionici će imati priliku dobiti odgovore na najvažnija pitanja o Work and Travel USA programu.

Tijekom WATmarathona, sudionici će imati priliku dobiti odgovore na najvažnija pitanja o Work and Travel USA programu.

Od 21. do 24. listopada 2024. godine u Osijeku, Rijeci, Zadru i Splitu održava se WATmarathon, događaj posvećen promociji Work and Travel USA programa. Ovaj program omogućava studentima da ljeto provedu radeći i putujući po Sjedinjenim Američkim Državama, pri čemu imaju priliku zaraditi novac, steći nova iskustva i upoznati različite kulture.

Tijekom WATmarathona, sudionici će imati priliku dobiti odgovore na najvažnija pitanja o Work and Travel USA programu. Na događaju će se raspravljati o uvjetima sudjelovanja u programu, kao i njegovoj svrsi, koja je omogućiti studentima da iskuse rad i život u Sjedinjenim Američkim Državama. Posebna pažnja bit će posvećena sponzorskim agencijama, koje igraju ključnu ulogu u organizaciji i provedbi programa, a polaznici će saznati zašto su one važne.

Sveučilište u Zadru objavljuje Natječaj za subvencije smještaja kod privatnog stanodavca



Tijekom WATmarathona govorit će se i o različitim opcijama sudjelovanja, uključujući Placement i Self opcije, koje studentima omogućuju fleksibilnost u odabiru posla. Osim toga, sudionici će saznati zašto je važno sudjelovati u programu, koje su cijene programa i zašto je agencija IntegralEdu često preporučeni izbor za studente. Na kraju, bit će predstavljene različite vrste poslova i njihove lokacije, čime će se sudionici bolje pripremiti za putovanje i rad u SAD-u.

Provedi ljeto u SAD-u: saznaj kako raditi i uživati u američkoj kulturi na informativnom predavanju u Rijeci


WATmarathon će se održati u četiri hrvatska grada. Prvi susret bit će u Osijeku 21. listopada 2024. godine u American Corneru na Europskoj aveniji 24, s početkom u 17 sati. Dan kasnije, 22. listopada, savjetnici će biti dostupni u Rijeci, također u American Corneru, na adresi Ul. Viktora cara Emina 1, u isto vrijeme.

WATmarathon se zatim seli u Zadar, gdje će se 23. listopada održati u Studentskom klubu Božo Lerotić, na adresi Ul. Ruđera Boškovića 5, također u 17 sati. Završni događaj bit će u Splitu 24. listopada, gdje će se održati u Narančastoj dvorani Sveučilišne knjižnice, u Sjevernom tornju na adresi Ul. Ruđera Boškovića 31, s početkom u 18:30 sati.

Upoznajte bogatu kulturnu i povijesnu baštinu Zadra kroz vođeni obilazak za studente



Više informacija o događaju i prijavama za sudjelovanje saznajte na sljedećoj poveznici.

IZVOR: INTEGRAL EDU
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA