LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
STUDENTSKE MENZE

Saznajte radno vrijeme menzi sutra, na Tijelovo i Dan državnosti

Donosimo radno vrijeme studentskih restorana u Splitu, Šibeniku, Puli, Zagrebu i Osijeku za sutra, 30. svibnja.

Donosimo radno vrijeme studentskih restorana u Splitu, Šibeniku, Puli, Zagrebu i Osijeku za sutra, 30. svibnja.

Tijelovo i Dan državnosti ove godine padaju na isti dan – sutra 30. svibnja. Brojne trgovine i šoping centri zatvaraju svoja vrata, a pridružuju im se i studentske menze. Stoga vam u nastavku donosimo radno vrijeme menzi u Splitu, Šibeniku, Puli, Zagrebu i Osijeku.
 

Split


Studentski centar u Splitu objavio je na svom Instagram profilu da će sutra Restorani Indeks, Hostel i BB raditi po redovnom radnom vremenu. Restoran Kampus radit će do 16 sati, a večera će se posluživati na FGAG-u od 18 do 21.30 sati. Ostali objekti bit će zatvoreni.
 

Šibenik


U četvrtak, 30. svibnja, restoran Palacin bit će otvoren prema vikend rasporedu, odnosno ručak će se posluživati od 12 do 14 sati. Restoran SKVUŠ bit će zatvoren.
 

Pula


Iz Studentskog centra Pula javljaju da će u četvrtak, 30. svibnja na Dan državnosti, Studentski restoran raditi od 12 do 14 sati. Restoran Kužinica, Pizzerija, Student servis kao i Zajedničke službe će biti zatvoreni.

Slano & Slatko – novi restoran i Studentski klub u centru Rijeke



U petak 31. svibnja i subotu 1. lipnja, Studentski restoran će raditi od 12 do 20 sati, Pizzerija će raditi od 11 do 20 sati, dok će Kužinica biti otvorena od 7:30 do 13 sati. 

Student servis i Zajedničke službe u petak, 31. svibnja, radit će uobičajeno, od 7.30 do 15.30 sati, odnosno od 8 do 15 sati.
 

Zagreb


Dežurni studentski restorani u Zagrebu za period od 30. svibnja do 2. lipnja su oni u SD „Cvjetno naselje“, SD „Stjepan Radić“ i SD „Lašćina“, u kojima će se posluživati samo doručak i ručak. Od ponedjeljka 3. lipnja restorani Studentskog centra nastavljaju raditi po uobičajenom vremenu.

Britansko sveučilište želi 100% veganske menije, kakva je situacija u hrvatskim menzama?



Također iz Studentskog centra napominju da ni Studentski servis neće raditi na Tijelovo, odnosno Dan državnosti, a dan nakon, u petak, radno će vrijeme biti skraćeno – od 7.30 do 13 sati.
 

Osijek


Sutra, na Dan državnosti i Tijelovo, radit će restoran Kampus od 11.30 do 18.30 sati, kao i kantina u studentskom domu IGK od 8 do 20 sati.

Svi ostali objekti prehrane, kantine, uprava i studentski servis biti će zatvoreni, a s uobičajenim radnim vremenom nastavljaju u petak 31. svibnja.
FOTO: PIXABAY, ILUSTRACIJA