LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Lonac kojem želiš biti poklopac

Savršena prilika za tvoj prvi posao u struci!

Tražite posao na kojem ćete imati izvrsne mentore te u timu raditi na zanimljivim i inovativnim projektima? Search no more – prijavite se u SHAPE 2.2 program.

Tražite posao na kojem ćete imati izvrsne mentore te u timu raditi na zanimljivim i inovativnim projektima? Search no more – prijavite se u SHAPE 2.2 program.

Idealan scenarij u glavi svakog studenta jest da po završetku studija nađe dobar posao u struci. Ne biste vjerovali kako brzo možete realizirati taj scenarij, pod uvjetom da ste magistra ili magistar poljoprivrede, psihologije, ekonomije, prava, informatike, elektrotehnike, strojarstva, odnosa s javnošću ili prehrambene tehnologije. 

Pred vama je top prilika da prva poslovna znanja i vještine krenete stjecati u najvećoj prehrambenoj kompaniji u jugoistočnoj Europi. Iako je riječ o prehrambenoj kompaniji, organizaciju čine i pokreću razni timovi, odnosno zaposlenici sa znanjima iz ranije spomenutih područja. Dakle, ako tražite posao na kojem ćete imati izvrsne mentore te u timu raditi na zanimljivim i inovativnim projektima – search no more. Podravkin SHAPE 2.2 program je vaša prilika za stjecanje dragocjenog iskustva u realnom sektoru.

Radit ćete s domaćim brendovima i proizvodima koji se plasiraju u više od 60 zemalja u svijetu, sudjelovati u razvoju novih proizvoda i pritom upoznavati i koristiti moderne tehnologije i IT sustave. Zvuči predobro, ali je i istinito. Potvrđuju to i mnogi bivši pripravnici koji su, oduševljeni pripravničkim programom, nastavili svoju karijeru u kompaniji. 

Posao u kompaniji koja posluje na međunarodnom tržištu, zapošljava veliki broj stručnjaka iz različitih područja te koja se kontinuirano razvija i unapređuje može vam na prvu pobuditi i strah. Neka taj strah bude pozitivan motivator da iskoristite ovu super priliku za stjecanje praktičnog znanja. Ako u sebi imate želju za učenjem i razvijanjem, onda ovom loncu zbilja želite biti poklopac

Požurite i prijavite se, ostalo vam je još nešto manje od 10 dana! 

FOTO: PEXELS