LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Regrutacija volontera

SANH u timu marketinga traži studente kojima sport nije stran

Ako želiš napraviti nešto za svoju karijeru, a istovremeno te zanimaju sport i marketing, prijavi se za volontiranje u SANH-u do 30. rujna. U Savezu ti nude priliku da radiš na pravim marketinškim projektima.

Ako želiš napraviti nešto za svoju karijeru, a istovremeno te zanimaju sport i marketing, prijavi se za volontiranje u SANH-u do 30. rujna. U Savezu ti nude priliku da radiš na pravim marketinškim projektima.

Savez australskog nogometa Hrvatske, koji djeluje isključivo na volonterskoj bazi, traži pojačanje koje će u ovoj organizaciji raditi na polju marketinga. Ako si entuzijastičan, radišan i proaktivan student, a zanima te ovo područje, vrijeme je da se prijaviš.

Očekuje te rad u planiranju i upravljanju marketinškim kampanjama na društvenim mrežama, održavanje Facebook, Twitter i Instagram profila, komunikacija s fanovima, kreiranje zanimljivog i vizualno privlačnog sadržaja, rad na webu u WordPress sučelju, pisanje priopćenja za medije i komunikacija s medijima. Prethodno iskustvo nije presudno, ali je iznimno važno da barataš engleskim jezikom. Zauzvrat ćeš nadograditi svoja postojeća znanja i unaprijediti vještine koje ti itekako mogu služiti prilikom potrage za budućim poslom. A ako se istakneš u timu, predsjednik Saveza izdat će ti pismo preporuke.

– Svake se sezone intenzivno radi na organizaciji puta na velika natjecanja, traženju sponzora i donatora te medijskoj promidžbi. U više od 11 godina hrvatska reprezentacija postala je jedna od najtrofejnijih ekipa u Europi, osvojivši Euro kup dvaput (posljednji naslov iz Lisabona, 2016.) te zlato na svjetskom prvenstvu u Australiji prošle godine (Divizija 2), u svom prvom nastupu na globalnoj sceni. U 2018. godini nas osim domaćeg prvenstva i kupa čeka nastup reprezentacije na Euro kupu. Također, naši klubovi nastupaju u regionalnoj CEAFL ligi s klubovima iz Češke, Austrije i Italije. – stoji na stranici SANH-a.

Vidljivo je da se radi o doista jedinstvenoj prilici za one koji žele steći iskustvo u radu na pravim marketinškim projektima, kojima sport nije strano područje. Prijave za volontiranje vrše se slanjem CV-ja na e-mail adresu marketing@sanh.hr, a zaprimaju se do 30. rujna 2018.

FOTO: PIXABAY