LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Rad na sebi

Samosvjesni mladi: besplatne radionice emocionalnog osnaživanja

Osvrnite se na proteklu godinu i budite spremni za povratak na fakultet, ali i nove avanture.

Osvrnite se na proteklu godinu i budite spremni za povratak na fakultet, ali i nove avanture.

Često zbog užurbanog stila života zaboravimo posvetiti pažnju sebi, svom mentalnom zdravlju, ali i razumijevanju svojih odluka i odnosa s drugima. Odvojite vrijeme za sebe i prijavite se na besplatan ciklus ljetnih radionica Samosvjesni mladi. Radionice su odlična prilika da napunite baterije za novu akademsku godinu ili se jednostavno pripremite za nadolazeće izazove.

Centar Klubko organizira niz besplatnih radionica za mlade od 20 do 25 godina, koje će se održavati od 28. kolovoza do 1. rujna 2023. godine, svakog dana od 10:00 do 12:30 na adresi Ilica 131, Zagreb (blizu Trga Republike Francuske, tzv. Keglića).

Iskoristite ovu priliku da bolje upoznate sebe, tajne ljudskih odnosa, potreba i želja. Naučite kako izgraditi kvalitetan odnos s drugima, ali i sami sa sobom. Saznajte kako prihvatiti sebe, postaviti osobne granice a da ne narušavate tuđe i preuzmite budućnost u svoje ruke.

Sudjelovanje je besplatno, ali je broj mjesta ograničen, tako da se obvezno morate prijaviti na e-mail: barbara@klubko.hr – navedite svoje ime, prezime, godine i broj telefona.

Radionice se održavaju u sklopu projekta Reci DA sebi udruge EMA. Projekt se ostvaruje uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA