LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Rijeka

Šalteri studentskog servisa na Kampusu počeli s radom, od danas se i maturanti mogu učlaniti

U vremenu od 8:00 do 15:30 rade šalteri studentskog servisa na Kampusu, odluka je riječkog Studentskog centra, a od danas se i maturanti mogu učlaniti.

U vremenu od 8:00 do 15:30 rade šalteri studentskog servisa na Kampusu, odluka je riječkog Studentskog centra, a od danas se i maturanti mogu učlaniti.

Danas, 1. lipnja, Studentski centar Rijeka ponovno je otvorio šaltere studentskog servisa na Kampusu. Dok su oni u restoranu Indeks, na Veleučilištu u Rijeci i Fakultetu za menadžment u ugostiteljstvu i turizmu zatvoreni, ovaj će raditi od 8:00 do 15:30. 

Međutim, valja napomenuti da nije nužno sve usluge obavljati ondje. Ugovori se i dalje mogu podizati preko web-servisa te se dostavljati poštom (Radmile Matejčić 5, 51 000 Rijeka) kao i e-poštom (studentservis@scri.uniri.hr) te na recepciju restorana Kampus (od 8:00 do 20:00).

Učlanjenje je također moguće slanjem dokumentacije na prethodno navedenu e-adresu. Potrebno je skenirati i poslati sljedeće dokumente: potvrdu s fakulteta ili s portala e-Građani, osobnu iskaznicu, X-icu, IBAN osobnog žiroračuna predočen na bankovnoj kartici, ugovoru s bankom ili uvidom u internetsko bankarstvo, ispunjen upitnik i izjavu

Od danas je moguće i učlanjenje maturanata. Oni pak trebaju priložiti uvjerenje ili svjedodžbu o završnom razredu za tekuću školsku godinu (kopija svjedodžbe i original na uvid), osobnu iskaznicu na uvid, OIB predočen na nekom dokumentu, fotografiju manjeg formata, IBAN osobnog žiroračuna predočen na bankovnoj kartici, ugovoru s bankom ili uvidom u internetsko bankarstvo te ispunjen upitnik
FOTO: PIXABAY