LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sajam visokog obrazovanja i stipendija

Sajam visokog obrazovanja i stipendija ponovno online s više od 40 izlagača i pokrovitelja

Sajam na jednom mjestu predstavlja ponudu stipendija i studijskih programa za studiranje u Hrvatskoj i inozemstvu.

Sajam na jednom mjestu predstavlja ponudu stipendija i studijskih programa za studiranje u Hrvatskoj i inozemstvu.

Predstavnici Ministarstva znanosti i obrazovanja i Agencije za mobilnost i programe EU-a otvorit će u srijedu, 13. listopada 2021, u 10 sati najveći Sajam visokog obrazovanja i stipendija u južnoj i jugoistočnoj Europi. Institut za razvoj obrazovanja organizator je Sajma koji se ove godine drugi put zaredom održava u virtualnom okruženju.

Na Sajmu će prisustvovati i drugi pokrovitelji Sajma i partneri Instituta za razvoj obrazovanja: Sveučilište u Rijeci, Grad Zadar, Grad Rijeka, Primorsko-goranska i Zadarska županija. Tako će posjetitelji Sajma moći saznati sve o:

  • dostupnim studijima i aktivnim projektima na Sveučilištu u Rijeci,
  • stipendijama Grada Zadra, Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije te o
  • natječajima i potporama Zadarske županije.

Sajam je prilika za sve zainteresirane srednjoškolce, studente i njihove roditelje te nastavno osoblje da iz prve ruke na jednom mjestu saznaju sve ključne informacije o studijskim programima, studentskim razmjenama, stručnim praksama i brojnim programima stipendiranja koji se nude u Hrvatskoj i inozemstvu.

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) pripremio je popratni program koji je krenuo i prije samog otvaranja Sajma. Takav program služi pripremi posjetitelja za sudjelovanje. U četvrtak, 30. rujna, u 14:30 na Instagram profilu Instituta može se pratiti Insta Live! s predstavnikom Agencije za mobilnost i programe EU-a (pokrovitelja Sajma), Tomislavom Freslom, voditeljem Odjela za visoko obrazovanje (programske zemlje). Posjetitelji će u navedenom live obraćanju moći saznati najbitnije razloge zašto posjetiti Sajam, koje su koristi sudjelovanja i mogućeg izravnog kontakta s predstavnicima obrazovnih institucija.

Sudjelovanje na Sajmu za sve je posjetitelje potpuno besplatno uz prethodnu registraciju na prijavnom obrascu. Više informacija o Sajmu dostupno je na www.iro.hr te na Facebook stranici događanja.

 
FOTO: IRO