LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studij u inozemstvu

Sajam prestižnih pravnih fakulteta iz SAD-a u Hrvatskoj

Poslijediplomske međunarodne programe prava i financijsku potporu za studij u Zagrebu izložit će devet renomiranih američkih visokih učilišta.

Poslijediplomske međunarodne programe prava i financijsku potporu za studij u Zagrebu izložit će devet renomiranih američkih visokih učilišta.

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) najavljuje održavanje trećeg sajma pravnih poslijediplomskih studijskih programa (LL.M.) američkih visokoobrazovnih institucija – EducationUSA LL.M.-sajam. Održat će se u petak, 16. 11. 2018, od 18 do 20 sati u prostorijama hotela Dubrovnik  u Zagrebu.

Što su LL.M.-programi?

Master of Law (LL.M.) jednogodišnji su ili dvogodišnji međunarodno priznati poslijediplomski programi prava. Namijenjeni su kandidatima sa završenim studijem prava koji namjeravaju steći dodatna znanja u specijaliziranim područjima prava. Za diplomirane pravnike to je prilika za dodatno usavršavanje u određenoj grani prava (npr. porezno pravo ili međunarodno pravo). Velik broj odvjetničkih društava, domaćih i međunarodnih konzultantskih tvrtki, ali i državnih institucija koje zapošljavaju pravnike daje prednost kandidatima sa završenim spomenutim programom jer to upućuje na to da je kandidat imao priliku razviti vještine za rad na specijaliziranim pravnim situacijama te je osposobljen za rad u međunarodnoj sredini.

Kome je namijenjen Sajam?

LL.M.-sajam predstavlja jedinstven obrazovni sajam namijenjen studentima pravnih fakulteta u Hrvatskoj i pravnicima koji se žele dalje usavršavati u međunarodnim okvirima prava.

Tko su izlagači na Sajmu?

Poslijediplomske međunarodne programe prava i financijsku potporu za studij izložit će devet renomiranih američkih visokih učilišta koja se prema poznatom američkom rangiranju sveučilišta U.S. News and World Report ubrajaju među 50 najboljih američkih sveučilišta, poput University of California, Berkeley – School of Law i The George Washington University – School of Law.

Što će posjetitelji saznati na Sajmu?

Posjetitelji Sajma imat će priliku saznati informacije o studijskim programima, prijavnim procedurama na izlagačke institucije, troškovima studija i života na LL.M.-programima u SAD-u te dostupnoj financijskoj potpori za studij. Osim američkih sveučilišta na Sajmu će biti i predstavnici Instituta za razvoj obrazovanja (IRO), jedinog službenog EducationUSA-centra u Hrvatskoj koji djeluje uz potporu U.S. State Departmenta. Oni će pružati informacije i savjete o izboru, financijskoj potpori i prijavi za studij u SAD-u.

LL.M.- sajam organizira Institut za razvoj obrazovanja (IRO) u suradnji s mrežom EducationUSA i Veleposlanstvom SAD-a u Hrvatskoj. Ulaz je besplatan uz prethodnu registraciju na poveznici.

FOTO: PIXABAY