LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Preminula nakon kratke i teške bolesti

Rukometni klubovi opraštaju se od 19-godišnje studentice Kineziološkog fakulteta

Zbog smrti 19-godišnje studentice iz Iloka, iznimne učenice, sportašice, vjernice i građanke, ondje je proglašen Dan žalosti.

Zbog smrti 19-godišnje studentice iz Iloka, iznimne učenice, sportašice, vjernice i građanke, ondje je proglašen Dan žalosti.

Rukometni klub Trešnjevka na svojem se Facebooku oprostio od igračice Eme Groznice, 19-godišnjakinje iz Iloka koja je preminula nakon kratke i teške bolesti.

Riječ je o studentici koja je prije dolaska u Zagreb na Kineziološki fakultet igrala za ŽRK Brod gdje je svaki vikend putovala na treninge.

Da je riječ o iznimnoj učenici, sportašici, vjernici i građanki potvrđuje činjenica je Grad Ilok proglasio današnji dan, 21. lipnja, Danom žalosti.
– Ema je bila uzorna učenica, sportašica, vjernica i građanka. Volonterskim radom uključivala se u sva događanja, zajedno sa svojim sestrama, koja je organizirao Grad Ilok. Izražavamo iskrenu sućut obitelji Groznica i svima koji su ožalošćeni iznenadnom smrti drage nam Eme. Tijekom Dana žalosti neće se održavati programi i događaji sa zabavnim obilježjima.

Pozivaju se pravne i fizičke osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost da svoje poslove obavljaju primjereno Danu žalosti. Počivaj u miru, draga Ema! – piše u objavi.
FOTO: PIXABAY