LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Akademska godina 2024./2025.

Raspisan natječaj za upis studenata na sveučilišne diplomske i stručne diplomske studije u Splitu

Upisi će se obavljati tijekom rujna i listopada 2024. godine, sukladno odlukama pojedinih sastavnica ili samostalnih studija Sveučilišta u Splitu.

Upisi će se obavljati tijekom rujna i listopada 2024. godine, sukladno odlukama pojedinih sastavnica ili samostalnih studija Sveučilišta u Splitu.

Sveučilište u Splitu objavilo je Natječaj za upis u prvu godinu sveučilišnih diplomskih i stručnih diplomskih studija za akademsku godinu 2024./2025. Natječaj vrijedi za studente u redovitom i izvanrednom statusu.

Pristupnici se rangiraju prema ostvarenim bodovima u razredbenom postupku. Pravo na upis stječu pristupnici prema redoslijedu na rang-listi, do popunjavanja upisne kvote. Određene skupine kandidata ostvaruju pravo prednosti prilikom upisa, izvan odobrene upisne kvote, pod uvjetom da prijeđu bodovni prag i zadovolje dodatne provjere znanja, vještina i sposobnosti.

Što upisati, kakav je studentski život i gdje se zaposliti u struci – sve to na ovogodišnjoj Smotri sveučilišta



Upisi će se obavljati tijekom rujna i listopada 2024. godine, sukladno odlukama pojedinih sastavnica ili samostalnih studija Sveučilišta u Splitu. U slučaju združenih ili zajedničkih studija, upisi će se provoditi prema sporazumu ili drugom relevantnom aktu.

Sveučilište u Dubrovniku objavilo natječaj za upis na sveučilišne i stručne diplomske studije


Za upis je obvezno priložiti dokumente navedene u posebnom dijelu natječaja za pojedini studij. Također, pristupnici su dužni podmiriti administrativne troškove prije upisa, osim ako nije drugačije određeno sporazumom ili drugim aktom o združenom ili zajedničkom studiju.

 Više informacija o uvjetima prijave i potrebnoj dokumentaciji moguće je pronaći na mrežnim stranicama sveučilišta.

IZVOR: SVEUČILIŠTE U SPLITU
FOTO: UNSPLASH, ILUSTRACIJA