LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
studentske stipendije

Rimac Technology dodjeljuje stipendije studentima STEM područja u iznosu do 560 eura mjesečno

Stipendije su namijenjene studentima iz područja elektrotehnike, računarstva, strojarstva, matematike, fizike, kemije, informatičkog i programskog inženjerstv te drugih relevantnih područja prirodnih i tehničkih znanosti.

Stipendije su namijenjene studentima iz područja elektrotehnike, računarstva, strojarstva, matematike, fizike, kemije, informatičkog i programskog inženjerstv te drugih relevantnih područja prirodnih i tehničkih znanosti.

Tvrtka Rimac Technology otvorila je natječaj za dodjelu stipendija studentima diplomskih studija iz STEM područja. Rimac Technology, specijalizirana za projektiranje i proizvodnju komponenti za električna vozila, želi investirati u obrazovanje mladih talenata s ciljem doprinosa razvoju gospodarstva i društva.

Stipendije su namijenjene studentima iz područja elektrotehnike, računarstva, strojarstva, matematike, fizike, kemije, informatičkog i programskog inženjerstv te drugih relevantnih područja prirodnih i tehničkih znanosti. Iznos stipendije kreće se od 232 do 560 eura mjesečno, ovisno o broju izabranih stipendista. Isplate stipendije vršit će se tijekom jedne akademske godine, a mogućnost nastavka stipendiranja razmotrit će se na kraju akademske godine.

Grad Novi Marof dijeli sto stipendija srednjoškolcima za deficitarna zanimanja



Stipendisti će imati priliku sudjelovati u inovativnim projektima elektrifikacije automobilske industrije. Program stipendija omogućava sudjelovanje u stručnim praksama, izradi diplomskih radova ili seminarskih radova, ovisno o interesima i potrebama stipendista.

Zaklada „Dr. Viktor Ružić“ dodjeljuje stipendije: srednjoškolcima 200 eura mjesečno, studentima još i više



Prijave za stipendije otvorene su do 14. listopada 2024. godine. Za prijavu je potrebno dostaviti životopis i motivacijsko pismo na engleskom jeziku, prijepis ocjena, potvrdu o redovnom upisu na diplomski studij za akademsku godinu 2024./2025. te potpisanu izjavu da student nije korisnik druge obvezujuće stipendije. Dodatne bodove mogu donijeti potvrde o postignućima, priznanjima, nagradama te iskaz interesa za obavljanje stručne prakse ili izradu diplomskih radova.

Iskoristite priliku dobivanja švicarske stipendije do čak 3 500 švicarskih franaka, provjerite uvjete i vrste stipendija



Prijave se šalju elektroničkim putem na e-mail adresu scholarship@rimac-technology.com. Povjerenstvo će pregledati pristigle prijave i obavijestiti kandidate koji uđu u uži izbor najkasnije do 2. prosinca 2024. godine. Za dodatne informacije ili pitanja, obratite se na e-mail adresu dpo@rimac-technology.com.
IZVOR: RIMAC TECHNOLOGY
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA