LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Rijeka

Riječkim studentima i ove je godine olakšana prijava boravišta, evo i kako

Ovaj način prijave boravišta pomaže studentima da brzo i jednostavno obave potrebne formalnosti, omogućujući im da se usmjere na svoje studijske obveze i život u Rijeci.

Ovaj način prijave boravišta pomaže studentima da brzo i jednostavno obave potrebne formalnosti, omogućujući im da se usmjere na svoje studijske obveze i život u Rijeci.

Studentski centar Rijeka na Kampusu ponovno omogućuje olakšanu prijavu boravišta. Od 30. rujna do 11. listopada 2024. godine, studenti mogu obaviti prijavu boravišta u prostorijama Studentskog centra na adresi Ulica Radmile Matječić 5, u prizemlju zgrade Restorana Kampus pored recepcije, svakim danom od 8 do 14:30.

Ta lokacija omogućuje studentima da podnesu zahtjev za prijavu boravišta te dobiju potrebne potvrde i uvjerenja bez potrebe za posjetom Policijskoj upravi primorsko-goranske županije, koja se inače nalazi na adresi Žrtava Fašizma 3 u Rijeci. Time je olakšan proces prijave, posebno za one koji borave u Studentskom naselju Trsat.

Ugostiteljski objekti u Rijeci otvaraju vrata studentima, provjerite kada počinju s radom



Za prijavu boravišta, studenti koji nisu vlasnici ili suvlasnici nekretnine trebaju priložiti ovjerenu izjavu stanodavca ili ugovor o najmu nekretnine, a stanodavci mogu dati suglasnost elektronički, preko sustava eGrađani. Posebno se apelira na studente koji već imaju prijavljeno boravište na istoj adresi dvije ili više godina da prilikom ponovne prijave dostave potrebnu dokumentaciju o opravdanosti zahtjeva. 

Riječki SC objavio konačnu rang-listu za studentski smještaj, neki studenti još imaju priliku dobiti mjesto



Strani studenti također mogu prijaviti boravište, ali su uz prijavu dužni priložiti vlasnički list nekretnine.

Rijeka domaćin Plazma sportskih igara mladih: mališani se bore za mjesto u Splitu



 
IZVOR: STUDENTSKI CENTAR RIJEKA
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA