LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska podrška

Riječki Studentski zbor otvorio natječaj za financiranje studentskih programa

Do 30. siječnja 2020. godine zaprimaju se prijave studenata pojedinaca, grupa studenata i studentskih organizacija na Natječaj Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za financiranje studentskih programa.

Do 30. siječnja 2020. godine zaprimaju se prijave studenata pojedinaca, grupa studenata i studentskih organizacija na Natječaj Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za financiranje studentskih programa.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci krajem godine raspisao je Natječaj za financiranje studentskih programa. Otvoren je do 30. siječnja, a financirat će se aktivnosti koje se provode od 1. siječnja do 31. prosinca 2020. godine  

Iz Zbora navode razloge njegova raspisivanja i ciljeve koje žele ispuniti njime. 

– Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci objavljuje ovaj Natječaj kako bi potakao studente i studentske organizacije na provođenje većeg broja aktivnosti, doprinio podizanju kvalitete života studenata Sveučilišta u Rijeci te osvijestio akademsku zajednicu o volonterskom djelovanju u široj zajednici. Također se želi postići što veće informiranje i edukacija studenata o osnovama prijavljivanja projektnih ideja, provođenju projekata i projektnog upravljanja. 

Donosimo popis kategorija koje će se financirati Natječajem: 

  • zabava
  • međunarodna suradnja 
  • studentski mediji 
  • znanstveno stručni programi 
  • programi studenata s invaliditetom
  • društveno korisni projekti
  • programi u domeni sporta
  • ostalo.

Važno je naglasiti kako Studentski zbor nije obavezan financirati cjelokupni iznos projekta, stoga se može dogoditi da određene stavke prijavljenog projekta neće biti financirane.

Prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta u Rijeci, studentske organizacije i grupe studenata ili pojedinci. Prijaviti se ne mogu studenti kojima je izrečena stegovna mjera za teške stegovne prekršaje sukladno odredbama Pravilnika o stegovnoj odgovornosti studenata, studenti pojedinci koji su članovi i zamjenici članova povjerenstva i studentske organizacije čiji članovi obnašaju dužnost članova povjerenstva koji ocjenjuju prijavljene projekte. 

Tekst Natječaja dostupan je na poveznici, a rezultati će biti objavljeni tijekom veljače 2020. godine na mrežnoj stranici Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci

FOTO: PIXABAY