LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Rijeci

Riječki studentski zbor organizira kamp za brucoše - a ove godine je i jeftiniji!

Projekt po treći puta organizira Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci, a cilj mu je olakšati prilagodbu novoupisanih studenata na novu sredinu.

Projekt po treći puta organizira Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci, a cilj mu je olakšati prilagodbu novoupisanih studenata na novu sredinu.

Iako još nisu niti počeli niti završili jesenski ispitni rokovi, pripreme za sljedeću akademsku godinu itekako traju. Po prvi puta prijave na diplomske studije svih sastavnica Sveučilišta u Rijeci odvijat će se online putem portala Studij.hr, a novosti se spremaju i za studente koji su tek upisali preddiplomski studij.

Ove godine Kamp za brucoše - Ribroo mijenja lokaciju i smanjuje mu se cijena. Projekt po treći puta organizira Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci, a cilj mu je olakšati prilagodbu novoupisanih studenata na novu sredinu.

Na trodnevnom druženju sudionici su podijeljeni u grupe koje vode stariji studenti, a organizirane su radionice o učenju, sveučilištu, studentskim razmjenama i poslovima, sportske aktivnosti i tematske noćne zabave uz profesionalnog DJ-a.

Zadovoljni smo odazivom na kamp prošlih godina, ali ga želimo učiniti još boljim nego do sada. Znatno smo smanjili cijenu, prebacili događanje u Uvalu Scott i uz edukaciju organizirali i nekoliko sportskih aktivnosti, kao i zabavu. Vodimo se onime što je nama nedostajalo kad smo počeli studirati, a na ovaj način novopečeni studenti se međusobno upoznaju i već u početku uče od starijih generacija - rekao je AleksandarŠušnjar, predsjednik Studentskog zbora.

Studij su godine rada, truda, znanja i zabave koja se prepričava ostatak života. Budući da se po jutru dan poznaje, Ribroo kamp održava se prije početka nastave, od 2. do 4. listopada, a prijaviti se može putem web stranice.

 

FOTO: SVEUČILIŠTE U RIJECI