LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski predstavnici

Riječki studentski pravobranitelj dobio novi mandat, izabrana su i 3 voditelja ureda pri Studentskom zboru

Riječki studenti dobili su 4 nova studentska predstavnika koji će obnašati funkcije voditelja ureda pri Studentskom zboru Sveučilišta u Rijeci.

Riječki studenti dobili su 4 nova studentska predstavnika koji će obnašati funkcije voditelja ureda pri Studentskom zboru Sveučilišta u Rijeci.

Izabrani su novi voditelji ureda pri Studentskom zboru Sveučilišta u Rijeci i studentski pravobranitelj koji je ujedno voditelj Ureda studentskog pravobranitelja. Za studentskog je pravobranitelja reizabran Sven Sušanj, student Pravnog fakulteta.

Luka Delak, student Medicinskog fakulteta, voditelj je Ureda za udruge, Dominik Ivandić, student Odjela za biotehnologiju, voditelj je Ureda za znanost, a Marko Zec, student Fakulteta zdravstvenih studija, voditelj je Ureda za društvene aktivnosti.

Voditelji ureda djeluju u skladu s Pravilnikom o unutarnjem ustroju ureda Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci. Zadaća je voditelja Ureda studentskog pravobranitelja usklađivati rad studentskih pravobranitelja, informirati studente o njihovim pravima i obavezama, donositi preporuke, smjernice i mišljenja o zaštiti prava studenata, predlagati Studentskom zboru i tijelima Sveučilišta mjere za unaprjeđenje prava studenata, nadzirati zakonitost provedbe studentskih izbora i rada Studentskog zbora te surađivati sa studentskim pravobraniteljima drugih sveučilišta. Zadaće preostalih voditelja možete pronaći na poveznici.

Za poziciju voditelja ureda za znanost kandidrala se još studentica Marta Pongrac s Odjela za biotehnologiju, dok za voditelje IT ureda i Ureda za izdavaštvo i odnose s javnošću nije pristigla nijedna prijava. Natječaj će se, stoga, ponoviti.
FOTO: WIKIMEDIA