LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Rijeci

Riječki studenti 5. lipnja biraju nove članove studentskog zbora; kandidature u tijeku

U tijeku su kandidature budućih novih članova Studentskog zbora u Rijeci, podnose se najkasnije 15 dana prije održavanja glasovanja.

U tijeku su kandidature budućih novih članova Studentskog zbora u Rijeci, podnose se najkasnije 15 dana prije održavanja glasovanja.

Studentski izbori za izbor studentskih predstavnika u studentski zbor Sveučilišta u Rijeci održat će se 5. lipnja 2018. godine u razdoblju od 8 do 20 sati. Pravo biranja studentskih predstavnika u studentski zbor Sveučilišta i studentske zborove sastavnica imaju svi redoviti i izvanredni studenti preddiplomskog, diplomskog i poslijediplomskog studija.

Prema Pravilniku o izborima pravo kandidiranja ima svaki student sastavnice koji je u posljednje dvije akademske godine ostvario najmanje 60 ECTS bodova, koji ne obavlja dužnost studentskog predstavnika dva uzastopna mandata. Osobito je važno i da nije subjekt stegovnog postupka ili postupka provedenog sukladno Etičkom kodeksu.

Kandidatura se podnosi Izbornom povjerenstvu Sveučilišta najkasnije 15 dana prije dana održavanja glasovanja, a rezultati izbora bit će objavljeni na mrežnim stranicama Sveučilišta.

Sve o pravilima izborima možete saznati na poveznici.

FOTO: PIXABAY