LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Smještaj u domu i kod privatnih stanodavaca

Riječki SC objavio konačnu rang-listu za studentski smještaj, neki studenti još imaju priliku dobiti mjesto

Oni studenti koji nisu ostvarili dovoljan broj bodova za smještaj imaju mogućnost dobiti mjesto ukoliko netko odustane od prava na smještaj, o čemu će biti pojedinačno obaviješteni.

Oni studenti koji nisu ostvarili dovoljan broj bodova za smještaj imaju mogućnost dobiti mjesto ukoliko netko odustane od prava na smještaj, o čemu će biti pojedinačno obaviješteni.

Povjerenstvo za rješavanje prigovora Studentskog centra Rijeka objavilo je konačnu rang-listu za ostvarivanje prava na subvencionirano stanovanje za studente u redovitom statusu u akademskoj godini 2024./2025. Studenti koji su ostvarili pravo na subvencionirani smještaj u studentskim naseljima Trsat i Ivan Goran Kovačić ili kod privatnih stanodavaca sada mogu pristupiti svim relevantnim dokumentima, uključujući konačnu rang-listu, rasporede po prioritetima i smještajnim objektima te naputke za useljenje.

Studentski centar u Zagrebu objavio rješenja prigovora za studentski smještaj


Studentima koji su ostvarili pravo na smještaj savjetuje se da pažljivo pročitaju sve priložene obavijesti i dokumente kako bi bili informirani o sljedećim koracima. Raspored smještaja proveden je prema broju bodova, pri čemu su studenti s većim brojem bodova imali prednost pri odabiru objekta. Oni studenti koji nisu ostvarili dovoljan broj bodova za smještaj, imaju mogućnost dobiti mjesto ukoliko netko odustane od prava na smještaj, o čemu će biti pojedinačno obaviješteni.

Drugi krug prijava za smještaj u studentskom domu u Požegi otvoren još par dana


Posebna napomena odnosi se na studente kojima će biti odobrena zamjena smještaja; oni trebaju provjeriti svoje šifre pod naseljem na koje su ostvarili pravo temeljem konačne rang-liste, a ne pod naseljem na koje su prebačeni nakon odobrene zamjene.

Zagrebački SC objavio ključne uvjete za smještaj, bez toga nećete moći useliti u domove


Za studente su također dostupne šifre za plaćanje stanarine te primjeri ispunjenih uplatnica za uplatu prve stanarine, a sve to možete pronaći na sljedećoj stranici.

IZVOR: STUDENTSKI CENTAR RIJEKA
FOTO: STUDENTSKI CENTAR RIJEKA