LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Od ideje do projekta 2019.”

Riječani imaju priliku sudjelovati u besplatnoj radionici pisanja studentskih projekata

Besplatno naučite kako napisati dobar studentski projekt i osigurati novčanu potporu koja je potrebna kako biste ostvarili svoje ideje.

Besplatno naučite kako napisati dobar studentski projekt i osigurati novčanu potporu koja je potrebna kako biste ostvarili svoje ideje.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci u suradnji s udrugom DELTA i ove godine organizira radionicu Od ideje do projekta 2019. Radionica je pokrenuta 2013. godine na inicijativu starijih studenata koji su svojim mlađim kolegama htjeli pomoći u pisanju projektnih prijedloga i osiguranju odgovarajuće novčane pomoći putem Natječaja Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za studentske programe.

Broj prijava na ovu radionicu nije ograničen, no zbog tehničkih uvjeta održavanja radionice broj sudionika ograničen je na 25. Organizatori će omogućiti sudjelovanje barem jednom predstavniku svake prijavljene studentske organizacije, dok će ostali prijavljeni kandidati biti pozvani na sudjelovanje ako ostane slobodnih mjesta, i to prema redoslijedu prijave.

Radionica će biti održana 5. ili 7. prosinca 2018. godine s početkom u 15:30 sati u prostoru Caffe bara Kampus (Akvarij) na adresi Radmile Matejčić 5. Očekivano trajanje radionice jest do 21 sat, a točan datum održavanja odredit će se prema broju zainteresiranih polaznika. Prijave su moguće do petka, 30. studenog, putem online obrasca koji možete pronaći ovdje.

FOTO: PIXABAY.COM