LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci

Ribroo priprema riječke brucoše na studentski život

Riječki studentski zbor organizira trodnevno druženje novih studenata Sveučilišta u Rijeci s ciljem lakše i brže prilagodbe na nepoznatu okolinu.

Riječki studentski zbor organizira trodnevno druženje novih studenata Sveučilišta u Rijeci s ciljem lakše i brže prilagodbe na nepoznatu okolinu.

Kamp za brucoše Ribroo održat će se od 27. do 30. rujna 2018. godine u organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci. Novi riječki studenti bit će u mogućnosti upoznati se sa starijim kolegama te saznati što ih očekuje u narednim godinama studiranja. 

Prvoga dana kampa sudionici će biti u Rijeci, a nakon izvršene registracije i ručka krenut će u oblilazak grada na Rječini te dan završiti vožnjom turističkim autobusom do Opatije i zabavom dobrodošlice. Idućega dana kamp se seli u Kraljevicu, odnosno u Uvalu Scott, gdje će brucoši i njihovi stariji kolege odsjesti u hotelu s punim pansionom. 

Tijekom trodnevnog druženja sudionike kampa očekuju razne aktivnosti poput radionica o učenju, Sveučilištu, studentskim poslovima i razmjenama. Također, bavit će se i sportskim aktivnostima, a timovi će biti organizirani prema fakultetima i studijima. Najvažniji aspekti ovog kampa jesu party, druženje, zabava i priprema za početak nove životne avanture. 

Sudjelovanje u kampu za brucoše plaća se 300 kn, a podaci za uplatu i prijavnica nalaze se na poveznici. Uplate je potrebno izvršiti do 5. rujna 2018. godine

FOTO: PIXABAY