LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Znanje i vještine

Ri-Hack: studentsko natjecanje u programiranju uz vrijedne nagrade

Donosimo sve detalje o ovom trodnevnom natjecanju i njegovim nagradama koje dosežu 1600 eura.

Donosimo sve detalje o ovom trodnevnom natjecanju i njegovim nagradama koje dosežu 1600 eura.

Ako vas zanima programiranje, trodnevno natjecanje u izradi programskog rješenja: Ri-Hack definitivno je za vas. Naime, timovi sastavljeni od četiri natjecatelja imaju samo 24 sata za osmisliti rješenje.
 

U tom izrazito kratkom vremenu, uz mentorstvo stručnjaka iz raznih kompanija, timovi sastavljeni od četvero studenata razvijaju rješenje na zadanu temu koje će na kraju predstaviti stručnom žiriju. – stoji na stranici
Tehničkog fakulteta.

 

Prijava na natjecanje


Svoj tim možete prijaviti na poveznici do 25. rujna 2023. godine, a obavijest o tome jeste li izabrani stići će 29. rujna.

Prvo zlato s Europskih sveučilišnih igara stiglo u džudu. Studenti briljirali i u kickboxinguHackathon se održava od 6. do 8. listopada, a na njemu možete osvojiti vrijedne nagrade.

1.    mjesto nosi 1600 eura

Varaždinci ne samo da dobro uče, već rasturaju i u računalnim igricama!2.    mjesto nosi 1000 eura

3.    mjesto nosi 400 eura

Djevojke će STEM i programiranje ovog ljeta učiti – u šatorima!


 

Ri-Hack se vraća u svojem drugom izdanju, donoseći još veće izazove i primamljivije nagrade! Riteh Web Team je službeno otvorio prijave za ovogodišnje natjecanje, koje se ponosno održava pod pokroviteljstvom RIWARE Development, ASEE i AITAC, te uz podršku Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Step Ri - Znanstveno-tehnologijskog parka i Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci. – stoji na službenoj stranici događaja.

IZVOR: TEHNIČKI FAKULTET UNIRI
FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA