LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Riteh Web Team

Ri-Hack 3.0: treći riječki hackathon okuplja mlade inovativce

Najbolja rješenja bit će nagrađena vrijednim nagradama. Prva nagrada iznosi 2000 eura, druga nagrada 1300 eura, a treća nagrada 700 eura.

Najbolja rješenja bit će nagrađena vrijednim nagradama. Prva nagrada iznosi 2000 eura, druga nagrada 1300 eura, a treća nagrada 700 eura.

Riteh Web Team organizira treći po redu Ri-Hack hackathon, koji će se održati od 11. do 13. listopada ove godine, u Step Ri znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci. Ri-Hack 3.0 obećava 24 sata neprekidne inovacije i programiranja. Sudionici će imati priliku umrežiti se s vrhunskim stručnjacima i mentorima te uživati u dobroj zabavi i sjajnoj atmosferi.

Ri-Hack je trodnevno natjecanje u izradi programskog rješenja, za čiju će izradu timovi imati 24 sata. U tom izrazito kratkom vremenu, uz mentorstvo stručnjaka iz raznih kompanija, timovi će rješenja na zadanu temu na kraju predstaviti stručnom žiriju. Osiguran je vrhunski mentorski tim stručnjaka iz vodećih IT kompanija te hrana i piće tijekom cijelog trajanja natjecanja.

Četiristo mladih sportaša okupilo se na „Igrama prijateljstva” u Rijeci, evo tko se popeo na postolje



Najbolja rješenja bit će nagrađena vrijednim nagradama. Prva nagrada iznosi 2000 eura, druga nagrada 1300 eura, a treća nagrada 700 eura. Osim novčanih nagrada, sudionici mogu osvojiti i druge vrijedne nagrade, koje će biti objavljene tijekom događaja. Prijaviti se mogu timovi od tri ili četiri člana, od kojih su barem dvoje studenti, a ostali mlađi od 27 godina. Broj mjesta ograničen je na osam timova, stoga zainteresirani trebaju požuriti i osigurati svoje mjesto na tom inovativnom natjecanju.

Izašli su rezultati natječaja za studentski smještaj u Rijeci, studenti imaju 8 dana za prigovore



Organizatori su osigurali smještaj u blizini Step Ri-ja za studente koji dolaze izvan Rijeke, kako bi im olakšali sudjelovanje u tom uzbudljivom događaju

Donosimo cijene za domski ljetni smještaj u gradovima diljem Hrvatske



Rok za prijavu timova je do 26. rujna 2024. godine, do 23:59 sati. Više informacija može se pronaći na službenoj stranici hackathona, dok se prijavnica nalazi na sljedećoj poveznici.
IZVOR: HACKATON RI-HACK 2024
FOTO: PEXELS