LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar u Zagrebu

Reci „zbogom” izgovorima, provjeri rasporede grupnih treninga po studentskim domovima i kreni!

Mjesečna članarina za svaki pojedini program, koji uključuje tri treninga tjedno, iznosi 20 eura.

Mjesečna članarina za svaki pojedini program, koji uključuje tri treninga tjedno, iznosi 20 eura.

Studentski centar u Zagrebu objavio je raspored grupnih treninga po studentskim domovima za akademsku godinu 2024./25., pružajući studentima priliku da se uključe u razne oblike rekreativnih aktivnosti. U ponudi su intenzivni intervalni treninzi, treninzi snage, kardiovježbe uz latino i pop hitove te popularni cross trening, koji je dostupan u nekoliko domova.

Na Savi, odnosno u Studentskom domu Stjepan Radić, u fitness-dvorani Paviljona 11, održavaju se HIIT workout treninzi, koji su zakazani za ponedjeljak, utorak i četvrtak od 18 do 19 sati te od 19 do 20 sati, a vodi ih Leonarda Rabak. Također, tu je i program Intensity, koji se održava ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom od 20 do 21 sati te od 21 do 22 sata, pod vodstvom Ivane Štimac. Total Body Workout, koji je također intenzivan intervalni trening, održava se utorkom od 20 do 21 sati te srijedom i petkom od 19 do 20 sati, a vodi ga Jelena Klanac. U Paviljonu 10, u staroj fitness-dvorani SKUC, uskoro će početi program Cross treninga.

Članstvo u zagrebačkom Student servisu automatski je produljeno, no svakako provjerite ovih nekoliko detalja



U studentskom domu Cvjetno naselje, u fitness-dvorani Paviljon 8, održavaju se treninzi TNG, koji su usmjereni na ciljanje vježbi za trbuh, noge i guzu. Ti treninzi zakazani su za ponedjeljak od 16:30 do 17:30 te od 17:30 do 18:30, a utorkom i četvrtkom od 18 do 19  sati i od 19 do 20 sati, pod vodstvom Nike Baričević. Program Fusion Fit, koji kombinira kardio i aerobik uz pop i latino hitove, održava se ponedjeljkom i utorkom od 21 do 22 sati te četvrtkom od 17 do 18 sati, a vodi ga Mia Štrelov. Cross trening, koji uključuje intenzivno vježbanje, održava se ponedjeljkom od 18:30 do 19:30 i od 19:30 do 20:30, te srijedom i petkom od 18 do 19 sati i od 19 do 20 sati, a vodi ga Lara Đaković.

SC upozorio studente da više ne koriste WeaPay za plaćanje u menzi! Studenti se pitaju što s novcem?


U Studentskom domu Dr. Ante Starčević treninzi će početi krajem listopada zbog preuređenja dvorane.

Mjesečna članarina za svaki pojedini program, koji uključuje tri treninga tjedno, iznosi 20 eura. Svaki trening potrebno je unaprijed rezervirati preko AAI korisničkih računa, tek nakon potvrđene pristupnice i vidljive uplate mjesečne članarine. Plaćanje se može izvršiti na blagajnama studentskih domova ili preko web-profila zagrebačkog Studentskog centra. Za dodatne informacije, studenti se mogu obratiti Facebook grupama pojedinih programa.

IZVOR: STUDENTSKI CENTAR U ZAGREBU
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA