LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Besplatne radionice

Realizator 2019. u drugoj fazi; u edukacije se mogu uključiti svi studenti

Kroz dvije praktične edukacije studenti će imati priliku naučiti kako generirati ideje i formirati najbolja rješenja poslovnih slučajeva. Prijave su otvorene za sve studente, a zaprimaju se do 5. studenog.

Kroz dvije praktične edukacije studenti će imati priliku naučiti kako generirati ideje i formirati najbolja rješenja poslovnih slučajeva. Prijave su otvorene za sve studente, a zaprimaju se do 5. studenog.

Zaklada Sveučilišta u Rijeci uspješno je otvorila četvrtu ediciju case study natjecanja Realizator 2019. Uključilo se čak 95 studenata u 39 timova, čime natjecanje službeno ulazi u drugu programsku fazu.

SUPPORT modul pruža podršku u izradi rješenja. Kroz dvije praktične edukacije studenti će imati priliku naučiti kako generirati ideje i formirati najbolja rješenja poslovnih slučajeva. Vodit će ih mag. oec. Neven Tamarut, direktor za razvoj poslovanja i savjetnik za pokretanje poduzetničkog pothvata i strategiju zaštite intelektualnog vlasništva na Step Ri znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci.

  • Generiranje poslovnih ideja: Tehnike & alati  (Step Ri, 7. studenog 2019. od 10 do 13 sati)

Na ovoj će se edukaciji sudionici upoznati s različitim tehnikama generiranja ideja i njihovom primjenom na konkretnim primjerima. Imat će priliku saznati o dostupnim izvorima poslovnih ideja, o različitim pristupima u razvoju poslovnih ideja i oblicima zaštite rezultata razvijenih ideja.

  • Tips and tricks za pripremu i pisanje poslovnih rješenja (Step Ri, 12. studenog 2019. od 17 do 19 sati).

Riječ je o vrlo praktičnoj radionici tijekom koje će polaznici naučiti kako definirati problem, analizirati situaciju, ponuditi odgovor, razraditi ideju te usvojiti formu pisanja poslovnih rješenja.

Prijave su otvorene za sve studente, dakle i za one koji se ne natječu. Zaprimaju se na poveznici, a rok je 5. studenog 2019.

Vrijedi podsjetiti kako je u sklopu SUPPORT modula partner projekta Step Ri svim sudionicima za vrijeme trajanja case study natjecanja Realizator 2019. omogućio i korištenje njihovih prostora za rad, kao i povremena savjetovanja u vezi slučaja.

FOTO: ZAKLADA SVEUČILIŠTA U RIJECI