LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zadru

Razmišljate o karijeri turističkog vodiča? Prijavite se na seminar uz popust za studente

Dostupan je i popust od 15 posto za zaposlenike Sveučilišta u Zadru, nezaposlene alumni te za one koji su završili pojedine studije na sveučilištu.

Dostupan je i popust od 15 posto za zaposlenike Sveučilišta u Zadru, nezaposlene alumni te za one koji su završili pojedine studije na sveučilištu.

Sveučilište u Zadru raspisalo je natječaj za upis na seminar za turističke vodiče za Zadarsku i Ličko-senjsku županiju. Prijave su otvorene za sve pristupnike koji imaju završenu najmanje srednju stručnu spremu. Seminar se sastoji od općeg i posebnog dijela, a cijena varira ovisno o odabranoj županiji.

Otvara se portugalski lektorat u Zadru


Troškovi seminara iznose 930 eura za opći i posebni dio za Zadarsku županiju, 660 eura za samo posebni dio Zadarske županije, dok je za posebni dio Ličko-senjske županije cijena 330 eura. Kandidati koji žele pohađati seminar za obje županije trebaju izdvojiti 1327,22 eura. Plaćanje je moguće u dvije rate, pri čemu se prva rata plaća pri upisu, a druga dva mjeseca kasnije. Seminar će biti održan ukoliko se prijavi najmanje 15 polaznika za Zadarsku i 10 polaznika za Ličko-senjsku županiju.

Kinesko izaslanstvo posjetilo Sveučilište u Zadru. Hoće li se međuregionalna suradnja proširiti i na gospodarstvo i trgovinu?


Dostupan je i popust od 15 posto za zaposlenike Sveučilišta u Zadru, nezaposlene alumni te za one koji su završili pojedine studije na sveučilištu. Prijave su otvorene od trenutka objave natječaja na mrežnoj stranici Sveučilišta u Zadru. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti osobno u Studentskoj službi sveučilišta, ili e-mailom. Potrebno je priložiti presliku diplome ili svjedodžbe o završenoj srednjoj školi, presliku domovnice i rodnog lista.

Zadarsko sveučilište dobilo novu prorektoricu za kvalitetu i cjeloživotno učenje


Obrazac za prijavu dostupan je ovdje. Za dodatne informacije o prijavama i upisima, kandidati se mogu obratiti telefonski ili e-mailom, na adresu mmirkovi@unizd.hr.

IZVOR: SVEUČILIŠTE U ZADRU
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA