LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Domski i privatni smještaj

Raspisana još tri natječaja za subvencionirani studentski smještaj

Doznajte detalje natječaja za subvencionirano studentsko stanovanje koje su raspisali šibenski i slavonskobrodski studentski centri te kninsko veleučilište.

Doznajte detalje natječaja za subvencionirano studentsko stanovanje koje su raspisali šibenski i slavonskobrodski studentski centri te kninsko veleučilište.

Nakon većih studentskih gradova i nekolicine manjih, raspisan je natječaj za smještaj u studentskim domovima i u Šibeniku, Kninu i Slavonskom Brodu. Natječaji za preostale gradove dostupni su pod oznakom studentski smještaj na poveznici.

Studentski centar Šibenik

Na natječaj šibenskog SC-a, osim studenata koji ispunjavanju uobičajene uvjete propisane svim natječajima, mogu se prijaviti i oni koji upisuju redovni studij u jesenskom roku. 

Ukupno je 76 mjesta za koje se studenti natječu, a da bi ostvarili potencijalno pravo na smještaj u dom trebaju najkasnije do 26. srpnja poslati dokumentaciju preporučeno poštom na sljedeću adresu:

Studentski centar Šibenik
Prijava na natječaj za smještaj
Bana Josipa Jelačića 21
22 000 Šibenik.

Iako će se uzimati u obzir i dokumentacija poslana zadnjeg dana, preporuka je da se prijave šalju čim prije. Privremeni rezultati bit će objavljeni najkasnije do 16. kolovoza 2021. na oglasnoj ploči Studentskog centra i na web-stranici.

Dokumentacija i detalji natječaja dostupni su ovdje.

Veleučilište Marko Marulić u Kninu

Natječaj kninskog veleučilišta raspisan je za studente upisane na preddiplomske stručne studije i specijalističke diplomske studije Veleučilišta.

Dokumentacija (prihvaća se i ona preuzeta sa sustava e-Građani) šalje se najkasnije do 2. kolovoza 2021. preporučeno poštom na adresu:

Veleučilište Marko Marulić u Kninu
Ulica Kralja Petra Krešimira IV, br. 30
22 300 Knin
s naznakom Prijava na natječaj za subvencionirani smještaj.

Privremena rang-lista bit će objavljena najkasnije 13. kolovoza 2021. na oglasnoj ploči Veleučilišta i web-stranici. Natječaj je objavljen na poveznici.

Studentski centar Slavonski Brod

U natječaju SC-a u Slavonskom Brodu za smještaj u dom i privatnu subvenciju u ak. god. 2021/2022 mogu sudjelovati redoviti studenti koji studiraju na sveučilišnim i stručnim studijima Sveučilišta u Slavonskom Brodu.

Prijave se podnose od 5. srpnja do 30. srpnja na adresu:

Studentski centar u Slavonskom Brodu
Petra Svačića 2/A
35 000 Slavonski Brod.

Studenti prema natječaju ostvaruju pravo na subvencionirani smještaj kod privatnog stanodavca na temelju ukupnog broja bodova koji su ostvarili kao i studenti koji se natječu za dom, no oni koji ne ostvare pravo na smještaj u domu, automatski će sudjelovati u natječaju za privatni smještaj. Dokumentacija je jednaka za obje kategorije.

Prvi privremeni rezultati bit će objavljeni 9. kolovoza 2021. na oglasnim pločama Studentskog centra u Slavonskom Brodu te na internetskoj stranici.
FOTO: PIXABAY