LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Splitu

Raspisan treći krug natječaja za Erasmus+ mobilnost studenata Sveučilišta u Splitu

Na treći krug Natječaja za Erasmus+ mobilnost studenata u akademskoj se godini 2019/2020. mogu prijaviti redovni i izvanredni studenti Sveučilišta u Splitu, uz studente s posebnim potrebama i one slabijeg socioekonomskog statusa. Rok je za prijavu 13. rujna.

Na treći krug Natječaja za Erasmus+ mobilnost studenata u akademskoj se godini 2019/2020. mogu prijaviti redovni i izvanredni studenti Sveučilišta u Splitu, uz studente s posebnim potrebama i one slabijeg socioekonomskog statusa. Rok je za prijavu 13. rujna.

Sveučilište u Splitu raspisalo je treći krug Natječaja za Erasmus+ mobilnost studenata u ljetnom semestru akademske godine 2019/2020. Pravo na prijavu mogu ostvariti svi studenti Sveučilišta u Splitu upisani u drugu godinu preddiplomskog, integriranog ili stručnog studija, prvu godinu diplomskog studija ili prvu godinu poslijediplomskog studija.

Osim njih, prijaviti se mogu i izvanredni studenti, uz uvjet da za vrijeme trajanja mobilnosti pohađaju redovni studij u punom vremenu, studenti s posebnim potrebama te studenti slabijeg socioekonomskog statusa koji za odlazak na mobilnost imaju pravo na dobivanje dodatnih financijskih sredstava. Uvjet je prijave i prosjek ocjena, i to ne manji od 3,00. U slučaju nižeg prosjeka, bit će potrebno zatražiti dvije preporuke profesora.

Dokumentacija za Natječaj sljedeća:

  • elektronski ispunjen i ručno potpisan prijavni obrazac
  • životopis na engleskom jeziku (na Europass CV obrascu)
  • prijepis dosadašnjih ocjena i ostvarenih ECTS bodova ovjeren u referadi matične sastavnice na hrvatskom jeziku
  • motivacijsko pismo na engleskom jeziku (do 300 riječi)
  • potvrda o znanju stranog jezika (potvrda škole stranih jezika ako je student posjeduje ili potvrda vidljiva iz prijepisa ocjena ili svjedodžbi srednje škole)
  • privola za objavu/slanje podataka.

Rok je za prijavu 13. rujna, a ona se podnosi osobno na sljedeću adresu: Sveučilište u Splitu, Ured za međunarodnu suradnju, Ruđera Boškovića 31, 21000 Split (sjeverni toranj zgrade Sveučilišne knjižnice, prizemlje). Također, prijavu je moguće poslati preporučenom poštom na adresu Sveučilište u Splitu, Ured za međunarodnu suradnju, Poljička cesta 35, 21000 Split, uz naznaku za Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studija u okviru programa Erasmus+ u ljetnom semestru akademske godine 2019/2020.

Popis izabranih kandidata objavit će se do 25. listopada na oglasnoj ploči Sveučilišta te njegovoj mrežnoj stranici. Potrebnu dokumentaciju za prijavu možete preuzeti na poveznici, a za sve dodatne informacije o Natječaju obratite se Erasmus koordinatorima na svojim sastavnicama ili samom Sveučilištu.

Članak je objavljen u sklopu serije članaka Informativni petak: mobilnost mladih pokrenute projektom Kutak za informiranje mladih, koji provodi udruga Studentski informativni kutak uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

FOTO: PIXABAY