LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Javni natječaj

Raspisan poziv za nastavnike i stručne suradnike u Europskim školama

U Europskim školama razvija se multikulturno i višejezično obrazovanja, a nastavno osoblje iz Hrvatske može doći raditi tamo.

U Europskim školama razvija se multikulturno i višejezično obrazovanja, a nastavno osoblje iz Hrvatske može doći raditi tamo.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja raspisalo je javni poziv za izbor učitelja, nastavnika i suradnika koji će raditi u Europskim školama diljem Europe. Raditi se može na određeno vrijeme (9 godina), ili maksimalno 12 godina.

Na poziv se mogu javiti učitelji, nastavnici i stručni suradnici u osnovnim i srednjim školama zaposleni na neodređeno puno radno vrijeme.

Tako recimo Europska škola u Bruxellesu traži nastavnika/icu njemačkog jezika, Europska škola u Luksemburgu nastavnika/icu povijesti i društvenih znanost, a Europska škola u Vareseu nastavnika/icu biologije i kemije.

Većina radnih mjesta je u Luksemburgu i Bruxellesu. Potrebno je poslati motivacijsko pismo, životopis, presliku diplome, dokaz o položenom stručnom ispitu i hrvatskom državljanstvu, potvrdu o podacima u evidenciji mirovinskog osiguranja i dokaz o znanju engleskog, njemačkog ili francuskog jezika.

Prijave se zaprimaju do 7. veljače, a cijeli popis radnih mjesta s detaljima možete pogledati na poveznici.
FOTO: PIXABAY