LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Mreža sveučilišta središnje Europe

Raspisan natječaj za stažiranje u Bruxellesu za studente diplomskog studija ili završne godine preddiplomskog!

Do 30. rujna zaprimaju se prijave za stažiranje na pozicijama komunikacijskog vježbenika i vježbenika za upravljanje projektima. Prijaviti se mogu studenti diplomskog studija ili studenti koji su završna godina preddiplomskog studija.

Do 30. rujna zaprimaju se prijave za stažiranje na pozicijama komunikacijskog vježbenika i vježbenika za upravljanje projektima. Prijaviti se mogu studenti diplomskog studija ili studenti koji su završna godina preddiplomskog studija.

Mreža sveučilišta središnje Europe (UNICA) raspisala je natječaj za stažiranje u Bruxellesu u trajanju od najmanje tri mjeseca. Ono nije plaćeno, no polaznicima je osigurana novčana naknada u iznosu 350 eura te se pokrivaju troškovi mjesečnog javnog prijevoza. Prijave su otvorene za komunikacijskog vježbenika i vježbenika za upravljanje projektima.

Prijaviti se mogu studenti diplomskog studija ili studenti koji su završna godina preddiplomskog studija. Potrebno je izvrsno poznavanja engleskog jezika u pisanom i usmenom obliku, a prednost je i poznavanje francuskog jezika. Poželjno je da kandidat ima razvijene vještine pisanja i komuniciranja te da je sposoban razlikovati formalne i neformalne registre. Uz to, očekuje se sposobnost preuzimanja inicijative te spremnost na samostalni i timski rad. Poželjno je da se kandidat interesira za poslove unutar Europske unije te da je upoznat s europskom politikom u području visokog obrazovanja i istraživanja. Kandidati koji se prijavljuju na poziciju komunikacijskog vježbenika moraju imati iskustva u stvaranju vizualnog sadržaja, poznavanju softvera za grafički dizajn te imati vještine grafičkog dizajnera.

Zadaće komunikacijskog vježbenika su pružanje podrške UNICA mrežnim publikacijama, vođenje društvenih mreža, ažuriranje i upravljanje sadržajem UNICA baze podataka i internetskih platformi, podrška u organizaciji događaja. Uz to, od njih se očekuje podržavanje upravljanja i širenja tekućih EU projekata u kojim je UNICA partner ili koordinator te povremeno posjećivanje događanja u Bruxellesu. Zadaće vježbenika za upravljanje projektima su podrška u upravljanju tekućih EU projekata u kojima je UNICA partner ili koordinator, podrška organizaciji događanja, ažuriranje UNICA web-stranice i upravljanje njome, bazom podataka i internetskih platformi. Također, očekuje se i povremen odlazak na događanja u Bruxellesu.

Prijave se vrše preko e-mail adrese office@unica-network.eu, a otvorene su do 30. rujna. Više informacija dostupno je na poveznici.

FOTO: PIXABAY