LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

Raspisan natječaj za smještaj u studentski dom u Puli

Dokumentacija za natječaj za subvencionirani smještaj Studentskog centra u Puli šalje se ili iznimno predaje osobno najkasnije do 2. kolovoza 2021.

Dokumentacija za natječaj za subvencionirani smještaj Studentskog centra u Puli šalje se ili iznimno predaje osobno najkasnije do 2. kolovoza 2021.

Studentski centar u Puli raspisao je natječaj za subvencionirani smještaj u Studentski dom Pula u akademskoj godini 2021/2022.

Natječaj je otvoren za redovite studente koji studiraju u Puli i nemaju zasnovan radni odnos i/ili ne obavljaju samostalnu djelatnost obrta, slobodnog zanimanja i/ili poljoprivrede i šumarstva. Ne mogu se prijaviti redoviti i izvanredni studenti kojima je ondje mjesto prebivališta.

Prvih 130 studenata na rang-listi koji su ostvarili pravo na smještaj moći će useliti početkom listopada 2021. u postojeći Paviljon I, dok će novi objekti Paviljon II i III primiti 234 studenta nakon završetka izgradnje.

Prijave na natječaj podnose se do 2. kolovoza 2021. preporučeno poštom ili iznimno osobno radnim danom od 8 do 15 sati na sljedeću adresu:

Studentski centar Pula
Studentski dom Pula
Preradovićeva 28A, 52 100 Pula
s naznakom Prijava na natječaj.

Privremena rang-lista bit će objavljena najkasnije do 13. kolovoza 2021. na oglasnoj ploči Studentskog doma Pula i na web-stranici Studentskog centra. Detaljnije informacije dostupne su ovdje.
FOTO: FACEBOOK/STUDENTSKI DOM PULA