LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Akademska godina 2017./2018.

Raspisan natječaj za smještaj i subvencije varaždinskog SC-a

Studentski centar Varaždin raspisao je natječaj za smještaj i subvenciju privatnog smještaja u novoj akademskoj godini.

Studentski centar Varaždin raspisao je natječaj za smještaj i subvenciju privatnog smještaja u novoj akademskoj godini.

Studentski centar Varaždin raspisao je natječaj za smještaj i subvencije u akademskoj godini 2017./2018.

Na natječaj se mogu prijaviti redoviti studenti (državljani Republike Hrvatske, državljani EU-a s prijavljenim boravkom u RH-u koji imaju odobren status stranca na stalnom boravku u RH-u i osobe sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti) visokih učilišta koji studiraju u Varaždinu, Čakovcu, Križevcima, Koprivnici i Bjelovaru te kandidati koji upisuju redoviti studij u navedenim gradovima na jesenskom roku.

Studenti trebaju ispuniti obrazac A, za što je potrebno prijaviti se AAI korisničkim računom. Obrazac je potrebno ispuniti i ispisati, zatim potpisati i poslati zajedno s ostalim dokumentima. Na natječaj se ne mogu prijaviti izvanredni studenti i studenti kojima je mjesto prebivališta u mjestu studiranja. 

Studenti se natječu za 844 mjesta u studentskim domovima Varaždina, 30 mjesta u Učeničkom domu Graditeljske škole Čakovec te 20 mjesta u Domu učenika srednjih škola Bjelovar. Sveukupno se dijeli 160 subvencija.

Rok za prijavu na natječaj je 28. srpnja. Rezultati natječaja bit će objavljeni najkasnije do 10. kolovoza na oglasnoj ploči Studentskog centra te na mrežnoj stranici.

Potrebne dokumente i detaljnije informacije možete pronaći na stranici Studentskog centra. 

FOTO: STUDENTSKI.HR