LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
UNIRI – INOVA

Raspisan je novi krug natječaja za financiranje projekata znanstvenika na Sveučilištu u Rijeci

UNIRI – INOVA natječaj sufinancira 5 odabranih projekata znanstvenika sa Sveučilišta u Rijeci, a u svaki se projekt ulaže do 7 tisuća eura. Prijave su otvorene do 15. listopada.

UNIRI – INOVA natječaj sufinancira 5 odabranih projekata znanstvenika sa Sveučilišta u Rijeci, a u svaki se projekt ulaže do 7 tisuća eura. Prijave su otvorene do 15. listopada.

Sveučilište u Rijeci raspisalo je četvrti krug natječaja UNIRI – INOVA. Namjena ovog natječaja je sufinanciranje interdisciplinarnih znanstveno – razvojnih projekata znanstvenika na Sveučilištu u Rijeci. Provodi se u suradnji s partnerima iz pripadajućeg inovacijskog ekosustava.
 

Što se postiže INOVA natječajima?

 

UNIRI – INOVA natječajima pruža se podrška postizanju ciljeva Strategije Sveučilišta u Rijeci u periodu 2021. – 2025. Uspješnost tih ciljeva mjeri se kvantitativnim i kvalitativnim pokazateljima.

Osniva se novi fakultet logopedije na Sveučilištu u Rijeci, veliki korak u razvoju obrazovanja



Kvantitativni su pokazatelji svedeni na četiri ključna područja: učenje i poučavanje, istraživanje, transfer znanja i regionalna uključenost te internacionalizacija. Međutim, oni sa sobom nose određena ograničenja stoga su kreirani i kvalitativni ciljevi i pokazatelji. Kvalitativni pokazatelji također su raspoređeni u četiri područja: otvoreno obrazovanje, inovacije u istraživanju i razvoju, društvena odgovornost te proširivanje obzora putem strateških partnerstava.

Dolazi drugo izdanje konferencije „Women who are changing science”, na projektu sudjeluje čak 5 organizatora


INOVA projektima potiče se i suradnja akademske i poslovne zajednice, rješavaju se konkretni problemi u društvu i doprinosi se napretku regije.
 

Koliko se ulaže u natječaj?

 

Po jednom INOVA projektu raspoređuje se potpora od 7 tisuća eura. Budući da se u jednom krugu izabire pet projekata, u cjelokupan natječaj uloženo je do 35 tisuća eura.

Ovako su izgledali studentski izbori na sveučilištima ove godine. Gdje je izlaznost niska, a gdje najviša?


 

Kako i do kada se prijaviti?
 

Natječaj je otvoren do 15. listopada 2024. godine. Prijave se podnose u elektronskom obliku, a potrebno je predati ispunjen prijavni obrazac koji je potpisao čelnik sastavnice. Prijavni obrazac može se preuzeti na stranici Sveučilišta u Rijeci.
IZVOR: SVEUČILIŠTE U RIJECI
FOTO: PEXELS / ILUSTRACIJA