LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Raspisan je natječaj za izbor osječkog studentskog pravobranitelja

Na Natječaj se mogu prijaviti svi zainteresirani studenti koji žele biti uključeni u proces promoviranja i zaštite ljudskih prava. Rok je za prijavu 31. prosinca.

Na Natječaj se mogu prijaviti svi zainteresirani studenti koji žele biti uključeni u proces promoviranja i zaštite ljudskih prava. Rok je za prijavu 31. prosinca.

Temeljem članka 17. Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama te članka 24. Statuta Studentskog zbora Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Skupština Studentskog zbora Sveučilišta donijela je odluku o raspisivanju Natječaja za izbor studentskog pravobranitelja. Na Natječaj se mogu prijaviti sve zainteresirane studentice i studenti koji imaju želju za aktivnim uključenjem u proces promoviranja i zaštite ljudskih prava.

Kako bi prijava bila valjana, student treba dostaviti sljedeću dokumentaciju:

  • potvrdu sastavnice (fakulteta, akademije ili odjela) o ostvarenih minimalno 60 ECTS bodova u protekle dvije godine studija
  • potvrdu o statusu studenta s prijepisom ocjena
  • životopis u Europass formi
  • motivacijsko pismo.

Rok je za prijavu 31. prosinca, a prijava se šalje na e-mail adresu szbor.os@gmail.com s naznakom Natječaj za studentskog pravobranitelja 2018. Nakon primitka i obrade prijava, Povjerenstvo za izbor pravobranitelja pozvat će kandidate s ispunjenim uvjetima na razgovor. Rezultati će pak Natječaja biti objavljeni na službenim web-stranicama Studentskog zbora Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku najkasnije osam dana od dana donošenja odluke o izboru studentskog pravobranitelja. Za ostale je informacije dostupna spomenuta e-mail adresa.

FOTO: MIRELA BELAJ / STUDENTSKI.HR