LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Rijeci

Raspisan drugi krug natječaja za „Erasmus”

Studenti svih godina i studija mogu se prijaviti na natječaj za studijski boravak ili stručnu praksu u inozemstvu. Rok za prijavu je 17. rujna.

Studenti svih godina i studija mogu se prijaviti na natječaj za studijski boravak ili stručnu praksu u inozemstvu. Rok za prijavu je 17. rujna.

S obzirom na nepotrošena sredstva nakon prvog kruga natječaja, Sveučilište u Rijeci raspisalo je nove natječaje za izbor studenata kojima će se dodijeliti financijska potpora u sklopu sudjelovanja u programu Erasmus u ljetnom semestru akademske godine 2018/2019. 

Riječ je o programu koji uključuje mobilnost studenata u okviru studijskog boravka i stjecanja stručne prakse u inozemstvu, pa je sukladno tomu formiran poseban natječaj za studijski boravak studenta, a poseban za studentovu stručnu praksu. Na oba se natječaja mogu prijaviti redovni i izvanredni studenti svih godina i razina studija, a uvjeti za sudjelovanje jesu sljedeći:

  • potpuno i ispravno ispunjen prijavni obrazac
  • akademski uspjeh
  • zadovoljavajuće znanje jezika na kojem će se održavati nastava

Treba napomenuti i da studenti kojima je ovo prva mobilnost imaju prednost nad studentima koji su u programu Erasmus već sudjelovali. Rok za prijavu je 17. rujna 2018. godine do 12 sati, a sve se ostale informacije (uključujući tekstove natječaja i prijavne obrasce) mogu pronaći na mrežnim stranicama Sveučilišta. Također, dostupni su i kontaktni brojevi telefona: 051 584 840 / 584 841 / 584 842 te e-mail adresa: international@uniri.hr.

FOTO: PIXABAY