LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentska prehrana

Rad studentskih menzi diljem Hrvatske u vrijeme nadolazećih blagdana

Radno vrijeme studentskih menzi u najvećim studentskim gradovima Hrvatske.

Radno vrijeme studentskih menzi u najvećim studentskim gradovima Hrvatske.

Prosinac i siječanj mjeseci su s puno blagdana, stoga se radno vrijeme studentskih menzi mijenja. Kako vam se ne bi dogodilo da naletite na zaključana vrata, donosimo vam rad studentskih menzi u četiri najveća studentska grada u Hrvatskoj.

Zagreb

Zagrebački restorani prestali su s redovnim radnim vremenom 20. prosinca, pa će tijekom praznika raditi samo dežurni restorani, odnosno od 20. do 31. prosinca restoran u SD Stjepan Radić, koji će na Badnjak i Staru godinu raditi do 14 sati. Dežurni restoran SD Cvjetno naselje radit će od 2. do 7. siječnja 2020. godine do 14 sati. Ostali restorani prilagođavaju se radu fakulteta, a 7. siječnja počinju normalno raditi svi studentski restorani, osim restorana Express, na adresi Savska cesta 25, koji će s radom početi 13. siječnja. Nijedan restoran neće raditi 25. i 26. prosinca 2019. godine te 1. siječnja 2020. godine

Split

Svi restorani i objekti jednostavne prehrane Studentskog centra Split usklađuju svoj rad s radom fakulteta, stoga je zadnji radni dan u ovoj godini 22. prosinca. Dežuran restoran 21. prosinca je restoran Ekonomskog fakulteta, dok je 22. prosinca dežuran restoran Kampus.

Rijeka

Restoran Kampus i Mini od 24. prosinca do 5. siječnja radi od 11 do 20 sati, dok pizzeria i caffe Pult počinju raditi tek 6 siječnja. Restoran Index radi na badnjak od 10 do 15 sati, a od 25. prosinca do 6. siječnja je zatvoren. Buffeti Medicinar, Mul, Pravri, Riteh i Start rade na Badnjak od 7:30 do 13:00 te također ne rade od 25. prosinca do 6. siječnja. Svi objekti počinju s redovnim radnim vremenom 7. siječnja.

Osijek

Restoran Istarska i kantine u osječkim studentskim domovima na Badnjak i Staru godinu rade do 14 sati. Restoran Campus ne radi 27. prosinca, a svi ostali rade prema redovnom rasporedu. Dana 2. i 3. siječnja ne radi restoran Istarska, dok 6. siječnja kada su svi objekti zatvoreni, restoran Istarska radi od 11:30 do 19:00. Svi objekti su zatvoreni 25. i 26. prosinca te 1. siječnja.

FOTO: STUDENTSKI.HR / TONČI GABELIĆ