LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Mijenja se radno vrijeme

Rad menzi tijekom uskrsnih praznika na sveučilištima diljem Hrvatske

Donosimo radno vrijeme menzi u Dubrovniku, Splitu, Rijeci, Puli, Osijeku i Varaždinu za vrijeme uskrsnih praznika, odnosno od 25.ožujka do 1. travnja 2024.

Donosimo radno vrijeme menzi u Dubrovniku, Splitu, Rijeci, Puli, Osijeku i Varaždinu za vrijeme uskrsnih praznika, odnosno od 25.ožujka do 1. travnja 2024.

Zbog nadolazećih uskrsnih praznika mijenja se radno vrijeme menzi na većini sveučilišta u Hrvatskoj. Za sve koji ne idu doma za Uskrs, pisali smo o planu rada zagrebačkih menzi, a u nastavku donosimo kako će raditi menze u Dubrovniku, Splitu, Rijeci, Puli, Osijeku i Varaždinu
 

Dubrovnik

 

Studentski centar kao i njegove menze radit će po redovnom radnom vremenu za Uskrs kao i dane oko Uskrsa.
 

Split


Na Veliki petak, 29. ožujka, u Splitu će od studentskih menzi, do 19 sati raditi Restorani Kampus, Indeks i Hostel. Također, Caffe bar Tinel i Naš mali dućan će raditi do 15 sati dok će ostali objekti biti zatvoreni.

Na Veliku subotu, 30. ožujka, radit će samo Restoran FGAG te Indeks i to do 19 sati.

Na Uskrs ni jedan objekt neće raditi, dok će na Uskrsni ponedjeljak raditi Restoran FGAG te Hostel i to po normalnom radnom vremenu.
 

Rijeka

 

Studentske menze u Rijeci će za vrijeme Velikog tjedna, odnosno u periodu od 25. ožujka do 1. travnja 2024. raditi prema standardnom radnom vremenu.
 

Foto: SC Rijeka; screenshot
 

Varaždin

 

Iz Studentskog centra Varaždin obavijestili su nas da čekaju rezultate ankete koju među stanarima provodi Studentski odbor domova u Varaždinu, a rezultati iste će se znati u srijedu.

Međutim prema iskustvu iz ranijih godina, navode kako je najvjerojatnije da Studentski restoran u Varaždinu neće raditi jedino na Uskrs dok će ostale dane raditi po uobičajenom vremenu.

Također, navode kako recepcija i porta u domovima rade bez prestanka, dok uredi i Student servis rade normalno radnim danima odnosno samo će na Veliki petak raditi skraćeno do 13 sati.
 

Pula

 

Studentski restoran Studentskog centra Pula radit će na Veliki petak, Veliku subotu te Uskršnji ponedjeljak za vrijeme ručka od 12 do 14 sati.

Na sam blagdan Uskrsa Studentski restoran neće raditi. Pizzerija i restoran Kužinica bit će zatvoreni od 29. ožujka do 01. travnja.
 

Osijek

 

Sve službe, uključujući prehranu studenata, smještaj i studentski servis, radit će po uobičajenom vremenu od ponedjeljka, 25. ožujka, do subote, 30. ožujka.

Na sam Uskrs, 31. ožujka, svi objekti će biti zatvoreni, a 1. travnja, na Uskrsni ponedjeljak radit će restoran Kampus.

 

FOTO: FOTO: FACEBOOK/STUDENTSKI SERVIS OSIJEK-STUDENTSKI CENTAR U OSIJEKU