LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Stručni skup

PuP provodi studente kroz više od 15 radnih mjesta

Kako je raditi kao psiholog u vrtiću, MUP-u, palijativnoj skrbi, s izbjeglicama, saznat će svi zainteresirani posjetitelji na dvodnevnom stručnom skupu koji organiziraju studenti.

Kako je raditi kao psiholog u vrtiću, MUP-u, palijativnoj skrbi, s izbjeglicama, saznat će svi zainteresirani posjetitelji na dvodnevnom stručnom skupu koji organiziraju studenti.

Već sedmu godinu zaredom Klub studenata psihologije Feniks organizira stručni skup Psihologija u Praksi, poznatiji kao PuP. Njegov je glavni cilj upoznati ponajprije studente psihologije, ali i sve one koje zanima psihologija, čime se sve bave psiholozi i koje su im obveze kroz raznolika radna mjesta i područja rada. Održat će se 15. i 16. ožujka na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj.

Po prvi put skup traje dva dana te će se predavanjima i radionicama predstaviti psiholozi-stručnjaci iz više od 10 područja psihologije. U opuštenoj atmosferi moći će se postavljati pitanja o raznim područjima ove znanosti koja će biti pokrivena kroz više od 15 radnih mjesta. Tako će svi prisutni imati priliku iz prve ruke čuti kako je raditi kao psiholog u savjetovanju, znanosti, sportu, MUP-u, školi i vrtiću, ali i saznati što radi psiholog u vojsci, centru za socijalnu skrb i koliko je stvarno važan doprinos psihologa u obrazovanju. Također, prisutni će moći čuti čime se bavi organizacijski psiholog, psiholog u palijativnoj skrbi, ali i što sve radi onaj koji se bavi izbjeglicama ili onkološkim pacijentima. 

Također, održat će se niz interaktivnih radionica u kojima će se prisutni dotaknuti niza aktualnih tema poput partnerskih odnosa, kriznih intervencija, muzikoterapije itd. Prisutni će imati priliku saznati kako voljeti sebe iskustvom Narcisa, kako napisati CV te kako izgledaju psihosocijalne radionice za djecu.

Sudjelovanje je u svim programima besplatno, no, za radionice je, zbog ograničenog broja mjesta, potrebna prijava. Sve se dodatne informacije nalaze n​a Facebook stranici PuP-a, kao i na službenoj stranici događaja

FOTO: PIXABAY