LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Besplatna ponuda

Pulsko sveučilište ponovno pomaže maturantima besplatnim pripremama za maturu

Bliže se jesenski rokovi državne mature, a vi još uvijek niste spremni? Ne morate se brinuti jer u pomoć ponovno priskače Sveučilište u Puli koje maturantima daje na raspolaganje besplatne materijale za pripremu ispita!

Bliže se jesenski rokovi državne mature, a vi još uvijek niste spremni? Ne morate se brinuti jer u pomoć ponovno priskače Sveučilište u Puli koje maturantima daje na raspolaganje besplatne materijale za pripremu ispita!

Baš kao što je to bio slučaj prije ljetnih rokova državne mature, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli odlučilo je još jednom priskočiti u pomoć maturantima, pa tako i za jesenski rok daju na raspolaganje besplatne pripreme. 
Vezano: Sveučilište u Puli kaže da je rano za definitivnu odluku o izvođenju nastave
Sveučilište će ustupiti snimke i ostale materijale za pripreme državne mature iz hrvatskog i engleskog jezika te matematike za ispite državne mature na A i B razini. Snimke i materijali kreirani su na temelju priprema u prvom roku te će biti dostupni zainteresiranima. Potrebno se samo javiti na e-adresu matura@unipu.hr kako bi se dobio pristup. Maturanti i svi ostali zainteresirani informacije mogu naći na mrežnim stranicama Sveučilišta. 

Sveučilište u Puli ima još slobodnih mjesta za jesenski rok

Ako je baš Pula, odnosno Sveučilište u Puli vaše željeno mjesto studiranja, svakako će vas obradovati činjenica da ondje još uvijek ima slobodnih mjesta na jesenskim rokovima. Kako navode sa Sveučilišta, broj  slobodnih mjesta za upis u prvu godinu studija na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli za rujanski razredbeni rok objavljen je na mrežnim stranicama Sveučilišta te na stranici Postani student. Jedno mjesto ostalo je na studiju klavira, po pet mjesta na redovnom studiju sestrinstva i na dvopredmetnom studiju povijesti i studiju arheologije. Malo mjesta je ostalo na fakultetu Informatike i studiju Znanost o moru. Ostalo je još mjesta na studijima Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti, Računarstva, Fakulteta za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke studije te Fakulteta za ekonomiju i turizam Dr. Mijo Mirković.

Prijave za upis i razredbeni postupak primaju se do 17. rujna 2020. godine. Dodatne provjere posebnih znanja, vještina i sposobnosti za upis provode Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti i Muzička akademija u Puli te je za njih prijave Sveučilištu potrebno dostaviti do 28. kolovoza 2020. godine.
FOTO: PIXABAY