LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Upravljanje karijerom

Prvi Career Booster Zagreb okuplja vrhunske predavače i brojne kompanije

Career Booster Zagreb održava se od 23. do 25. svibnja u terminu od 16 do 20:30h na Ekonomskom fakultetu. Sudjelovanje u svim aktivnostima je besplatno, a prijave su otvorene do 22. svibnja.

Career Booster Zagreb održava se od 23. do 25. svibnja u terminu od 16 do 20:30h na Ekonomskom fakultetu. Sudjelovanje u svim aktivnostima je besplatno, a prijave su otvorene do 22. svibnja.

Career Booster dolazi u Zagreb. Preko 250 studenata sudjelovalo je na prvom ovogodišnjem izdanju u Rijeci. Do sada su se održala ukupno četiri u 2016. u Rijeci, Osijeku, Puli i Zadru, a posjetilo ih je ukupno 650 sudionika, 70 kompanija/institucija/organizacija i 28 predavača. Kroz projekt veliki je broj studenata pronašao praksu ili zaposlenje kod partnera koji su predstavili poslovne slučajeve. Jedan takav primjer je i Aleksandra Ružić, koja je rješavajući mini case study od Convergent Media Group dobila zaposlenje u kompaniji. Njezinu priču možete pogledati na poveznici.

Career Booster predstavlja jedinstven koncept u Hrvatskoj u kojem studenti i mladi imaju priliku steći znanja i vještine iz različitih područja, naučiti kako tražiti posao i upravljati karijerom, ostvariti kontakte s budućim poslodavcima te dobiti potrebne informacije i motivaciju za uspjeh na studiju i poslu. Predstavit će se brojne kompanije i održati predavanja iz područja financija, marketinga, IT-a, EU fondova, poduzetništva, event managementa. Sudionici će moći vidjeti kako izgleda rad u uspješnim kompanijama, koje su mogućnosti zapošljavanja te rješavati pet mini case study-ja različitih kompanija.

Foto: Start-up udruga

Među ostalima, Eli Novaković podijelit će vlastiti poduzetnički put, a sudionici će također imati priliku rješavati i zanimljiv poslovni slučaj njezinog brenda Acro. Za sve one koje zanima event management moći će poslušati Adnana Mehmedovića – Medu, osnivača Fresh Island-a, vodećeg europskog festivala hip-hop i urbane glazbe, čije ime također vežemo i za klub Papayu, legendarni R'n'B Confusion, DJ Mag, kao i Teslu concept bar. Nedavna predavačica na LEAP Summitu Ivana Zvrko iz Adiza održat će radionicu na temu osobnog brandinga i učinkovitog upravljanja karijerom.

Jedan od najcjenjenijih stručnjaka s područja EU fondova Ariana Vela (učilište EU projekti) podijelit će sa sudionicima koje su mogućnosti financiranja projekata. Kristina Ercegović, osnivačica već svima dobro poznatog Business café-a, u sklopu kojeg se organiziraju druženja poduzetnika u cijeloj regiji, pripremila je predavanje Poduzetništvo kao karijera Ana Šimunović iz Ciceron komunikacija održat će predavanje o prezentacijskim vještinama, Petar Ćuk (Mediatoolkit) iz područja prodaje, Goran Deak o tematici digitalnog marketinga te Ivica Šarčević (MojPosao) o tržištu rada.

Career Booster Zagreb održava se od 23. do 25. svibnja u terminu od 16 do 20:30h na Ekonomskom fakultetu, a organizira ga Start-Up udruga u partnerstvu s Ekonomskom klinikom. Sudjelovanje u svim aktivnostima je besplatno, a prijave su otvorene do 22. svibnja. Više informacija možete pronaći na službenim stranicama udruge i Facebook stranici.

U projektu sudjeluju: Metro, KPMG, Netokracija, Mediatoolkit, Acro, MojPosao, Overtime, Fresh Island, STEMI, Adiz, Forgebit, a2z solutions, Ciceron komunikacije, Business Cafe, hostel 63, TIEES, učilište EU projekti, Swanky Mint, Razvojna agencija Zagreb, HAMAG, HZZ i dr.

FOTO: START-UP UDRUGA