LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski dom Stjepan Radić

Prve procjene ukazuju kako je propucano staklo na Savi?

Zagrebačka policija intenzivno radi na rasvjetljavanju ovog slučaja te poziva sve koji imaju ikakve informacije o događaju da se jave.

Zagrebačka policija intenzivno radi na rasvjetljavanju ovog slučaja te poziva sve koji imaju ikakve informacije o događaju da se jave.

U zagrebačkom Studentskom domu Stjepan Radić na Savi neki se dan dogodio incident koji je uznemirio studente. Prema izjavama iz Policijske uprave zagrebačke, prozor na osmom paviljonu doma oštećen je, a prve procjene ukazuju da je šteta vjerojatno uzrokovana zračnim oružjem. Policija je potvrdila da je kriminalističko istraživanje u tijeku kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.

Na teren su izašli istražitelji kako bi prikupili dokaze i svjedočanstva studenata. Nekoliko studenata koji su primijetili rupe na prozoru izrazilo je zabrinutost zbog ovog incidenta, ali nitko od njih nije mogao precizirati što se točno dogodilo.

Donosimo cijenu za ljetni smještaj u Studentskom domu „Stjepan Radić“



Ovaj događaj dogodio se u trenutku kada se u domu održavaju popularni Radićevi dani, trodnevna manifestacija puna koncerata i različitih događanja, što je dodatno pojačalo osjećaj nesigurnosti među tisućama pristutnih studenata.

Studenti se pozivaju na akciju dobrovoljnog darivanja krvi u domu na Savi


Zagrebačka policija intenzivno radi na rasvjetljavanju ovog slučaja te poziva sve koji imaju ikakve informacije o događaju da se jave. Iz policije su također apelirali na smirenost i strpljenje, dok se ne završi istraga.

Očekuju se i dodatne informacije od nadležnih institucija koje bi trebale pomoći da bolje razumijemo razmjere i uzroke ovog neugodnog incidenta.

FOTO: PEXELS